HomeUpdatesAmazon: Τέλος το Comixology app - Συγχώνευση με Kindle app

Amazon: end of the Comixology app - Merge with Kindle app

Από τον Δεκέμβριο, η εφαρμογή Comixology της Amazon δεν θα λειτουργεί πλέον, αφού θα συγχωνευτεί με την εφαρμογή Kindle. Εκεί θα μπορείτε να διαβάζετε πλέον τα comics σας. Η Amazon ανακοίνωσε ότι οι Applications θα συγχωνευθούν στις 4 Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα “συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στα κόμικς Comixology, τα graphic novels και τους Titles manga στην εφαρμογή Kindle“.

Amazon Kindle

Οι χρήστες θα χρειαστεί να κατεβάσουν στην εφαρμογή Kindle όλα τα βιβλία Comixology που διάβαζαν. Ωστόσο, οποιαδήποτε πρόοδος σε ένα book που διάβαζαν στην Comixology, θα συγχρονιστεί αυτόματα με το Kindle. Επιπλέον, είναι δυνατή η αγορά κόμικς από την ενότητα Comixology της Amazon στο κατάστημά της. Αλλά μετά τις 4 Δεκεμβρίου, οι users δεν θα μπορούν πλέον να διαβάζουν κόμικς στην εφαρμογή Comixology.

See also: Amazon Games: layoffs and a blow to Crown Channel

Η Amazon ανέφερε ότι φέρνει ορισμένες βελτιώσεις στην εφαρμογή Kindle, με σκοπό να προσφέρει καλύτερη εμπειρία όσον αφορά στο κομμάτι του comics, τώρα που αποσύρεται το Comixology. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα filter Comics & Magna” στη βιβλιοθήκη, ώστε οι χρήστες να βλέπουν πιο εύκολα όλα τα κόμικς και τα manga τους. Επίσης, η εφαρμογή θα ομαδοποιήσει τεύχη, τόμους και omnibuses από την ίδια σειρά. Υπάρχουν και οι δυνατότητες “hide” και “unhide” — και όλα τα βιβλία που είχατε ορίσει να κρύβονται στην εφαρμογή Comixology θα κρύβονται και στο Kindle. Η Comixology μοιράστηκε επίσης ένα Video στο X (πρώην Twitter) σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Kindle για κόμικ.

See also: Amazon: launches drone delivery service for medicines in the United States

Comixology κόμικς
Amazon: end of the Comixology app - Merge with Kindle app

Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα εξαγόραζε την Comixology το 2014. Ωστόσο, στις αρχές του τρέχοντος έτους ξεκίνησε έναν γύρο μαζικών απολύσεων που επηρέασε και την service αυτή. Επίσης, το 2022, ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ComiXology, David Steinberger, αποχώρησε από την εταιρεία.

See also: Amazon: starts trials for robotic workers in its warehouses

Επιπλέον, τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν, η Amazon είχε αρχίσει να απομακρύνει τα εγγενή χαρακτηριστικά και τη γενική χρηστικότητα της platform, προκειμένου να την κάνει να ταιριάζει περισσότερο με το δικό της οικοσύστημα.

Source : www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS