HomegamingGTA 6 presents animation mode!

GTA 6 presents animation mode!

Μετά από πάνω από δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του GTA 5, αναμένουμε με ανυπομονησία το GTA 6 στο PS5 με νέα animation λειτουργία. Παρόλα αυτά, παρά το γεγονός ότι η Rockstar μοιράζεται τις πληροφορίες σχετικά με το έργο της, ένας User του Reddit ανακάλυψε μια πατέντα που σχετίζεται με τον έλεγχο της κίνησης των animation.

GTA 6 animation λειτουργία

Έχουν δημιουργήσει μια βιβλιοθήκη με “building blocks” για τις κινήσεις χαρακτήρων και αυτά μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα animations. Σκεφτείτε για παράδειγμα, ένα Character στο παιχνίδι που περπατάει στη βροχή, νιώθει κουρασμένος ή τραυματίζεται.

See also: Has the GTA 6 trailer leaked?

Η ιδέα είναι, ότι αντί να σχεδιάζουν διαφορετικά animations για κάθε μία από αυτές τις καταστάσεις, χρησιμοποιούν αυτά τα “building blocks” για να κάνουν τις κινήσεις του χαρακτήρα να μοιάζουν φυσικές, προσφέροντας μια Experience που είναι “άκρως δυναμική και ρεαλιστική”. Λαμβάνοντας υπόψη την ανώτερη ποιότητα των animations της Rockstar από την εποχή του GTA 4 στο PS3, μπορούμε να φανταστούμε ότι έχει επενδύσει σημαντικά σε αυτό τον τομέα.

GTA 6 animation λειτουργία

Φυσικά, ανυπομονούμε όλοι για αυτό το πρώτο αποκαλυπτικό trailer. Η Take Two υπαινίχθηκε, ότι το παιχνίδι μπορεί να κυκλοφορήσει από τον Απρίλιο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025, αλλά χωρίς επίσημες πληροφορίες, είναι δύσκολο να πιστέψουμε αυτή την πρόβλεψη. Παρόλα αυτά, η Rockstar είναι γνωστή για το ότι ακολουθεί το δικό της χρονοδιάγραμμα, οπότε θα πρέπει απλώς να περιμένουμε για περαιτέρω updates.

Source: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS