HomesecurityApple: Ένα bug μπορεί να επηρεάσει τους περιορισμούς του Screen Time για...

Apple: a bug may affect Screen Time restrictions for children

Η Apple αναφέρει ότι είναι ενήμερη για ένα bug που μπορεί να επηρεάσει τους περιορισμούς του Screen Time για παιδιά.

See also: Apple: what's new in iOS 16.6 and macOS Ventura 13.5

screen time bug

Η Apple υποσχέθηκε να διορθώσει ένα bug στα iPhones, iPads και συσκευές iPod Touch που μπορεί να επηρεάσει τους περιορισμούς του Screen Time για παιδιά, όπως αναφέρει το The Wall Street Journal. Αυτό το bug επηρεάζει μια λειτουργία που ονομάζεται Downtime και επιτρέπει στους γονείς να ορίζουν απομακρυσμένα τις ώρες που τα παιδιά δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους.

Ένας εκπρόσωπος ανέφερε στη WSJ: “Είμαστε ενήμεροι ότι ορισμένοι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την επαναφορά αναπαραγωγής οθόνης στις ρυθμίσεις τους. Παίρνουμε αυτές τις αναφορές πολύ σοβαρά και έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε updates για να βελτιώσουμε from situation.”

See also: Apple: faces $1 billion lawsuit

Οι γονείς που χρησιμοποιούν τη λειτουργία αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ότι οι προγραμματισμένες ώρες έχουν επανέλθει σε παλαιότερες ρυθμίσεις ή έχουν αφαιρεθεί εντελώς, επιτρέποντας στα παιδιά να use on Devices τους όποτε θέλουν. Ένας χρήστης άλλαξε τον κωδικό πρόσβασής του για να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά του δεν τον μάντεψαν, αλλά ανακάλυψε ότι έπρεπε να επαναφέρει τη λειτουργία “δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα”. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα παιδιά δεν αναφέρουν πάντα το Problem έγκαιρα. Περίπου 2.300 άτομα σε μια σελίδα συζητήσεων της Apple ανέφεραν ότι αντιμετώπισαν το ίδιο error.

Η Apple γνώριζε για το πρόβλημα από πριν, αλλά αναφέρθηκε ότι το επιδιόρθωσε με την κυκλοφορία του iOS 16.5 τον Μάιο. Ωστόσο, δημοσιογράφοι της WSJ ανακάλυψαν το πρόβλημα σε μετέπειτα publications και ακόμη και στην έκδοση iOS 17 beta.

See also: Apple: fighting "fingerprinting" with new App Store API rules

Η λειτουργία Screen Time παρουσιάστηκε το 2018 στο συνέδριο των προγραμματιστών της Apple, επιτρέποντας στους γονείς να ελέγχουν απομακρυσμένα το Activity Report των παιδιών τους και να διαχειρίζονται τον χρόνο που αφιερώνουν σε Applications. Μπορούν επίσης να ορίσουν ένα προσαρμοσμένο period of time for each Application, το οποίο τα παιδιά δεν μπορούν να επεκτείνουν, ή να δημιουργήσουν μια περίοδο αδράνειας για να αποκλείσουν τα πάντα εκτός από επιλεγμένο λογισμικό και telephone calls για μια συγκεκριμένη ώρα. Η Apple δεν έχει ακόμα ανακοινώσει πότε θα released a correction.

Source of information: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS