HomeUpdatesImagen Editor: Google has created a new AI tool for image editing

Imagen Editor: Google has created a new AI tool for image editing

Google Imagen Editor

Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε μια επανάσταση όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, με text-to-image AIs όπως τα DALL-E and stable diffusion, να αλλάζουν σημαντικά το τοπίο της processing photo και της παραγωγής εικόνων γενικότερα. Στα πλαίσια αυτών των εξελίξεων, η Google δημιούργησε ένα νέο εργαλείο artificial intelligence για επεξεργασία εικόνων που ονομάζεται Imagen Editor. Το εργαλείο αυτό επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν συγκεκριμένες τροποποιήσεις σε εικόνες, δίνοντας εντολές μέσω Text.

Google Imagen Editor: Ένας νέος τρόπος επεξεργασίας

Το νέο εργαλείο έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την simplicity. The users χρειάζεται απλά να ανεβάσουν την εικόνα τους, να επιλέξουν την περιοχή που θέλουν να επεξεργαστούν και να περιγράψουν τις επιθυμητές Changes για αυτή την περιοχή.

See also: Google Recorder web app: Τώρα μπορείτε να επεξεργάζεστε ηχογραφήσεις

Στο blogpost της Google φαίνεται μια εικόνα με έναν σκύλο. Όταν ο χρήστης επισημαίνει το σώμα του σκύλου και ζητά μια “κόκκινη διαστημική στολή με λευκό αστέρι", the tool της Google ενσωματώνει με ακρίβεια τη στολή στην επιλεγμένη περιοχή. Σε μια άλλη περίπτωση, το εργαλείο πρόσθεσε “Blue headphones” στην εικόνα του σκύλου.

Google AI επεξεργασία εικόνων

Όπως συμβαίνει και με το object eraser της Google, οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν ανεπιθύμητα στοιχεία στο background μιας φωτογραφίας. Επιπλέον, το εργαλείο Imagen Editor προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος του ουρανού σε μια φωτογραφία. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια εικόνα ενός ηλιοβασιλέματος και θέλετε να κάνετε τα χρώματα πιο έντονα, το εργαλείο μπορεί να μεταμορφώσει τον ουρανό σε μια πιο ζωντανή απόχρωση του μπλε, προσθέτοντας βάθος και ομορφιά στην εικόνα.

See also: Top free photo editing apps for Android

Δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο εργαλείο

Το Imagen Editor της Google ακούγεται ως ένα καλό εργαλείο processing εικόνων. Οι δυνατότητές του μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο της επεξεργασίας φωτογραφιών. Ωστόσο, η Google αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το εργαλείο στο κοινό ακόμα λόγω ανησυχιών σχετικά με την υπεύθυνη χρήση artificial intelligence. Όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη τεχνολογία, εγκληματίες του κυβερνοχώρου θα μπορούσαν να το καταχραστούν και να τροποποιήσουν εικόνες. Επομένως, εάν η Google σκοπεύει να κυκλοφορήσει το εργαλείο στο κοινό, θα πρέπει να εφαρμόσει αυστηρά μέτρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το εργαλείο μπορείτε να μάθετε στην post Google.

See also: The best photo editing software for Windows

Η επεξεργασία φωτογραφιών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε φωτογράφο ή απλό χρήστη που θέλει να βελτιώσει τις δεξιότητές του και να παράγει μαγευτικές εικόνες. Εκμεταλλευόμενοι τις τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφιών και τα διάφορα Tools (τύπου Imagen Editor), μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας προσωπική πινελιά στις φωτογραφίες σας και να δημιουργήσετε εικόνες που πραγματικά ξεχωρίζουν!

Source : www.androidheadlines.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS