HomeinetPixel 6a: Η Google συνεχίζει να το προσφέρει σε νέα χαμηλότερη τιμή

Pixel 6a: Η Google συνεχίζει να το προσφέρει σε νέα χαμηλότερη τιμή

Στο συνέδριο Google I/O φέτος, η Google πέρα από τις λεπτομέρειες που έδωσε για το pixel tablet που ανακοίνωσε πέρυσι, παρουσίασε επίσης το Pixel Fold, που φημολογείται εδώ και καιρό, καθώς και το πιο πρόσφατο smartphone Pixel 7a. Ακόμα και η φθηνότερη από αυτές τις Devices θα σας κοστίσει 500 $, κάτι που σε αυτήν την οικονομική κατάσταση μπορεί να είναι ακριβό για ορισμένους ανθρώπους. Ωστόσο το ευχάριστο είναι ότι η Google διατηρεί ένα από τα καλύτερα τηλέφωνά της από πέρυσι, καθώς το Pixel 6a πλέον διατίθεται με μειωμένη τιμή στα 350 $.

See also: Η Google κυκλοφορεί την ενημέρωση Σεπτεμβρίου για το Pixel 6a

Pixel 6a

Παρόλο που όλη η προσοχή επικεντρώνεται πιθανότατα στο Pixel 7a, η μείωση τιμής είναι εξίσου σημαντική για τη σειρά προϊόντων της Google. Το Pixel 6a εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο ακόμη και έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Ο πρωτογενής επεξεργαστής Tensor δεν είναι τόσο γρήγορος ή ισχυρός όπως ο διάδοχός του, αλλά είναι αρκετά ικανός για να επιτελέσει σχεδόν κάθε εργασία που μπορείτε να του δώσετε. Το Pixel 7a δεν έχει τη ράβδο κάμερας που καλύπτεται από αλουμίνιο, όμως η υπόλοιπη σχεδίαση του ταιριάζει καλά. Επιπλέον, η οθόνη 90Hz και η ασύρματη φόρτιση είναι μερικές από τις βελτιώσεις που υπάρχουν στο phone.

See also: Ορισμένα Google Pixel 6a ξεκλειδώνουν με μη καταχωρημένα fingerprints

χαμηλότερη τιμή

Το Pixel 6a παραμένει ένα από τα καλύτερα οικονομικά phone numbers που μπορείτε να αγοράσετε το 2023 σε μια νέα βασική τιμή των 350 $, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι μελλοντικές πωλήσεις. Η περσινή σειρά Α πούλησε σε τιμές κοντά στα 300 δολάρια, αλλά στη συνέχεια κατέβηκε έως τα 250 δολάρια. Με τη μόνιμη μείωση τιμών που ισχύει σήμερα, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι τέτοιες εκπτώσεις θα γίνονται πιο συχνά, ιδιαίτερα με την Prime Day και άλλες ευκαιρίες πώλησης που έρχονται.

See also: Google Pixel 6a review: Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του

Ακόμη και με την τιμή των 350 $, το Pixel 6a αναμένεται να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα κάμερας σε συσκευή smartphone που κοστίζει κάτω από 400 $, καθώς ξεπερνά τα αντίστοιχα μοντέλα της Samsung and the OnePlus. Με βάση τη μία χρονιά κυκλοφορίας του, έχουμε παρατηρήσει ότι το 6α είναι αρκετά ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε χρήση του έκανε κάποιος. Με τα τέσσερα ακόμη χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας που απομένουν στο smartphone, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δαπανήσατε τα χρήματά τους πολύ καλά σε ένα κινητό τεχνολογικά προηγμένο και Secure.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS