HomeinetApple: Θα μπορούσε να παρουσιάσει νέες ενημερώσεις για Mac

Apple: Θα μπορούσε να παρουσιάσει νέες ενημερώσεις για Mac

Φήμες λένε ότι η Apple θα μπορούσε να κάνει την πρώτη της δήλωση για το 2023 ήδη από αύριο. Η Apple αναμένεται να πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς επιρροής και δημοσιογράφους αυτή την εβδομάδα σχετικά με θέματα που αφορούν το Mac, με πιθανή κατάληξη μια ανακοίνωση στον ιστότοπο Newsroom της Apple νωρίς το πρωί της Τρίτης.

See also: Apple: microLED displays in Apple Watch, iPhone, iPad and Mac?
Apple

Επί του παρόντος, οι διαθέσιμες information είναι περιορισμένες. Αυτή την εβδομάδα, το 9to5Mac έλαβε την είδηση ότι η Apple διοργανώνει updates τύπου που σχετίζονται με το Mac. Η ανακοίνωση αυτή προέρχεται από αξιόπιστες και αξιόλογες πηγές, καθιστώντας σαφές πόσο σοβαρά παίρνει ο τεχνολογικός γίγαντας τους Clients his.

Σύμφωνα με έναν ανώνυμο πληροφοριοδότη, οι ενημερώσεις σχετικά με το θέμα αυτό θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ η ενημέρωση για τα μέσα ενημέρωσης έχει οριστεί για τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Αυτό το timeline ταιριάζει απόλυτα με αυτό που γνωρίζουμε από το παρελθόν: μια ανακοίνωση την Τρίτη, ενημερώσεις και διανομή μονάδων αναθεώρησης από την Τετάρτη έως την Πέμπτη και άρση του εμπάργκο την ερχόμενη Δευτέρα.

Mac
See also: Apple: public beta 2 for iOS 16.3 and iPadOS 16.3 available

Προς το παρόν, θα πρέπει να εξετάσουμε όλα αυτά τα νέα με μια δόση αμφιβολίας. Τα σχέδια marketing της Apple μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και μπορεί ξαφνικά να υποχωρήσουν ή να προσαρμοστούν χωρίς προειδοποίηση. Οι ημερομηνίες εμπάργκο μπορεί να μεταβληθούν λόγω διαφόρων παραγόντων.

See also: Apple: 40% cut in Tim Cook's salary

Ενώ η Apple διοργανώνει συχνά συνεντεύξεις τύπου για να παρουσιάσει ενημερώσεις λογισμικού, να αποκαλύψει κυκλοφορίες υλικού και άλλα, οι σκοποί αυτών των συγκεντρώσεων μπορεί να ποικίλλουν. Κυκλοφορούν αναφορές ότι οι ενημερώσεις αυτής της εβδομάδας θα επικεντρωθούν γύρω από τον Mac, αλλά δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί περαιτέρω Details. Εάν μια Traffic συνδέεται με ένα εμπάργκο, τότε το προηγούμενο δεδικασμένο υποδηλώνει ότι πρόκειται για αναθεώρηση του υλικού.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS