HomeinetApple: will it delay the release of the iPhone SE 4?

Apple: will it delay the release of the iPhone SE 4?

Παρά τις επικρίσεις ότι η γκάμα των smartphones της Apple έχει γίνει υπερβολικά εκτεταμένη, η εταιρεία προσφέρει ένα iPhone για κάθε προϋπολογισμό. Αυτό είναι βολικό για αρκετούς consumers, αφού τα iPhone ήταν κάποτε απαγορευτικά ακριβά. Τώρα όμως μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο με μόλις 430 δολάρια! Το μοντέλο iPhone SE έχει πολλές δυνατότητες και είναι μια εξαιρετική επιλογή σε προσιτή τιμή. Όμως πιθανότατα το νέο iPhone SE 4, δε θα κυκλοφορήσει όπως αναμενόταν λόγω μειωμένης ζήτησης.

See also: Apple: Μειώνει την παραγωγή του iPhone SE 2022 λόγω χαμηλής ζήτησης;
Apple

According to the analyst Ming-Chi Kuo, τα προηγούμενα στοιχεία πωλήσεων των οικονομικότερων μοντέλων iPhone δεν ήταν ιδανικά, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει την Apple να καθυστερήσει ή να ακυρώσει την Traffic του επερχόμενου διαδόχου του iPhone SE 3. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για το 2024, ωστόσο μπορεί να αναβληθεί αν ληφθούν υπόψη οι τρέχουσες τάσεις. Επιπλέον, προειδοποιεί ότι το μελλοντικό μοντέλο ενδέχεται να έχει αυξημένο κόστος παραγωγής και πώλησης λόγω της μετατροπής του σε σχεδίαση πλήρους οθόνης.

Πάνω απ’ όλα, η Apple είναι πιθανό να επιδιώκει να μειώσει τις επενδύσεις της σε νέα έργα λόγω του επισφαλούς οικονομικού περιβάλλοντος που αντιμετωπίζουμε φέτος. Επιπλέον, ενδέχεται να ανακατανέμει τους πόρους της ώστε να εστιάζει περισσότερο στα υπάρχοντα products and services. Επίσης, η Apple είναι πιθανό να μειώσει τη γκάμα των υπολογιστών της και να απορρίψει το σχέδιο δημιουργίας ενός μοντέλου “Extreme” για τον επερχόμενο Mac Pro.

See also: Apple announced the new iPhone SE 2022: See all the details

iPhone SE 4

Παρά το εντυπωσιακό ιστορικό του Kuo, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι το 2024 απέχει ακόμη αρκετά χρόνια- ως εκ τούτου, παραμένει η πιθανότητα απροσδόκητων αλλαγών. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η Apple πήρε το ρίσκο και δημιούργησε δύο πιο συμπαγή, αλλά προηγμένα iPhone στη σειρά iPhone Mini 12 και 13. Δυστυχώς, λόγω της έλλειψης επιτυχίας στις πωλήσεις, η εταιρεία αναγκάστηκε να διακόψει τη σειρά μετά από μόλις δύο χρόνια.

Αν και τα μικρά phone numbers μπορεί να φαίνονται κομψά και βολικά σε μέγεθος, η αγορά αποκαλύπτει ότι τα προϊόντα αυτά έχουν σχετικά χαμηλή καταναλωτική ζήτηση. Παρά την προστιή τιμή του, μπορεί να μην υπάρχει θέση στην αγορά για άλλο ένα iPhone SE.

See also: Το iPhone SE της Apple θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου

Το iPhone SE είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να αποκτήσει ένα προσιτό αλλά ισχυρό smartphone χωρίς να ξοδέψει ένα μεγάλο ποσό. Διαθέτει όλα τα Features που θα περιμένατε από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο, αλλά στο ένα κλάσμα του κόστους του – γεγονός που το καθιστά ιδανικό για σχεδόν κάθε προϋπολογισμό ή τρόπο ζωής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS