HomeUpdatesΗΠΑ: Η Microsoft φέρνει τα Android apps στα Windows 11

ΗΠΑ: Η Microsoft φέρνει τα Android apps στα Windows 11

The Windows 11, το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, άρχισαν να κυκλοφορούν τη δυνατότητα, που περίμεναν οι χρήστες με ανυπομονησία: Android apps για το PC. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε preview για τους χρήστες στις ΗΠΑ.

See also: Windows 11 Task Manager will be released with new features

Windows 11 Android
ΗΠΑ: Η Microsoft φέρνει τα Android apps στα Windows 11

Το public preview των Android apps στα Windows 11 θα επιτρέψει στους χρήστες να εγκαταστήσουν εφαρμογές από το Appstore της Amazon. Φυσικά, πρόκειται για έναν περιορισμένο αριθμό εφαρμογών σε σύγκριση με το ευρύτερο κατάστημα Google Play.

Ωστόσο, η πρόσβαση στα Android Apps σε υπολογιστή με Windows 11 έχει ορισμένα hardware requirements. Αυτά περιλαμβάνουν τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM, solid-state drive και υποστηριζόμενο επεξεργαστή. Οι χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Άνοιγμα του Microsoft Store (πρέπει να είναι ενημερωμένο).

2. Search Android apps ή παιχνιδιών.

3. Λήψη μέσω του Amazon Appstore.

Σύμφωνα με τη Microsoft, με το Amazon Appstore preview, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν επιπλέον 1.000 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Audible και Kindle, καθώς και μια νέα κατηγορία mobile apps και games σε συνεργασία με την Intel.

See also: Microsoft: making it harder to steal passwords in Windows

Microsoft Android
ΗΠΑ: Η Microsoft φέρνει τα Android apps στα Windows 11

Ο Chief Product Officer της Microsoft, Panos Panay, δήλωσε ότι αυτές οι εφαρμογές φαίνεται σαν να είναι μέρος των Windows.

Μαζί με το Amazon Appstore preview, η Microsoft φέρνει και μερικές βελτιώσεις στο taskbar. Η βελτιωμένη γραμμή εργασιών προσθέτει τη δυνατότητα κοινής χρήσης παραθύρων από ανοιχτές εφαρμογές, αναφορές καιρού, ένα ρολόι στη δεύτερη οθόνη σας και λειτουργίες σίγασης/κατάργησης σίγασης για να διευκολύνετε τις βιντεοκλήσεις. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να εξερευνήσουν επανασχεδιασμένες εκδόσεις του Media Player και του Notepad.

See also: Microsoft: Χιλιάδες υπάλληλοι επιστρέφουν στα γραφεία στο τέλος του μήνα

Η Microsoft κυκλοφορεί τα Windows 11 σε φάσεις, αλλά τα Windows 10 θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται για αρκετά χρόνια ακόμα. Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 10, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας εάν είστε κάτοχος Samsung Galaxy.

Source:CNET

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS