ΑρχικήinetΈκπτωση για το Band δεύτερης γενιάς της Microsoft στην Αγγλία

Έκπτωση για το Band δεύτερης γενιάς της Microsoft στην Αγγλία

Microsoft-Band-2

Η Microsoft μειώνει την τιμή του νέου Band

Η εταιρεία εγκαινίασε πρόσφατα το βραχιολάκι δεύτερης γενιάς Band smart, οπότε είναι φυσικό να αναμένουμε ότι θα μειώσει την τιμή του πρώτου μοντέλου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα αποθέματα και να κάνει περισσότερο χώρο για το διάδοχό του.

Όμως, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Microsoft τους εξέπληξε όλους και έκανε έκπτωση στο νέο μοντέλο, μειώνοντας την τιμή της συσκευής στο κατάστημα της Amazon κατά 5 τοις εκατό.

Το νέο βραχιολάκι τώρα κοστίζει 189.99 £ ($ 285 / € 265) από £ 199.99 ($ ​​300 / € 278) για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι αν και η έκπτωση μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη με την πρώτη ματιά, αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή για το Band νέας γενιάς της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη και στα τρία μεγέθη και ισχύει μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η Microsoft θα μπορούσε να ξεκινήσει παρόμοιες μειώσεις τιμών σε ορισμένες άλλες αγορές πάρα πολύ σύντομα. Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, η Microsoft προχωρά σε εκπτώσεις σε πολλές συσκευές σε όσες περισσότερες αγορές είναι δυνατόν, έτσι ελπίζουμε, ότι μεγαλύτερες περικοπές για το βραχιολάκι μπορεί να ανακοινωθούν κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το Band δεύτερης γενιάς

Όπως σας έχουμε πει στη κριτική για το Microsoft Band 2, η κύρια αναβάθμιση στη νέα έκδοση της συσκευής είναι η κυρτή οθόνη, η οποία υποτίθεται ότι τα κάνει λίγο πιο άνετα στην εφαρμογή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του καρπού.

Και όμως, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε παρατηρήσει ότι το Band 2 είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο άνετo όταν φοριέται στο εσωτερικό του καρπού, με την πίεση που ασκείται από τους αισθητήρες και την μπαταρία στο χέρι σας να είναι λιγότερο αισθητή.

Ακριβώς όπως και ο προκάτοχός του, το νέο βραχιολάκι είναι γεμάτο με αισθητήρες, αλλά προσθέτει επίσης ένα βαρόμετρο, το οποίο λειτουργεί περισσότερο σαν αλτίμετρο που μετρά την ανύψωση με μεγαλύτερη ακρίβεια. Διαφορετικά, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων του τρεξίματος, των προπονήσεων, ακόμα και του γκολφ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS