ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοινώνει δύο νέα καταστήματα για τις συσκευές Windows 10

Η Microsoft ανακοινώνει δύο νέα καταστήματα για τις συσκευές Windows 10

microsoft

Η Microsoft θα ανοίξει 2 νέα καταστήματα τον Νοέμβριο

Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει αρκετές νέες συσκευές στις αρχές του επόμενου μήνα, οπότε για να μπορέσει να βεβαιωθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να τις γνωρίσουν και να τις αγοράσουν, η εταιρεία θα προχωρήσει στο άνοιγμα ορισμένων νέων καταστημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές Νοεμβρίου.

Πρώτο απ ‘όλα, υπάρχει το πρώτο κατάστημα στην Τάμπα της Φλόριντα, που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στις 5 Νοεμβρίου στο International Plaza και Bay Street. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα δεύτερο κατάστημα στην Πενσυλβάνια που θα βρίσκεται στο  King of Prussia  Mall και θα κάνει το μεγάλο άνοιγμα στις 7 Νοεμβρίου.

Και τα δύο θα διαθέτουν προς πώληση τα τελευταία προϊόντα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του software και του hardware , με τo τελευταίo να περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τις συσκευές που η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει στις 6 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει η πώλησή τους τον επόμενο μήνα.

Τα νέα μοντέλα της Lumia, όπως το Lumia 950 και 950 XL, η επιφάνεια Pro 4 (το ολοκαίνουργιο tablet της και ο διάδοχος του Surface Pro 3), καθώς και το δεύτερης γενιάς  Microsoft Band, όλα αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την είδηση, αλλά αυτές οι νέες συσκευές το πιο πιθανό αναμένεται να αρχίσουν να πωλούνται στα τέλη Οκτωβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου, οπότε τα νέα καταστήματα στη Φλόριντα και Πενσυλβάνια θα τα διαθέτουν σίγουρα για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ένα. Εκπτώσεις, δώρα, και άλλοι διαγωνισμοί θα είναι μέρος των εγκαινίων και στα δύο καταστήματα, όπως εγγυάται η Microsoft.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS