ΑρχικήinetΟι ιθύνοντες του Zano drone ζητούν συγγνώμη

Οι ιθύνοντες του Zano drone ζητούν συγγνώμη

zano-drone

Η εταιρεία πίσω από τα αποτυχημένα μίνι-drone Zano έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το πώς διατέθηκαν τα πάνω από £ 2.3m της χρηματοδότησης.

Η Torquing Group επικρίθηκε για την έλλειψη επικοινωνίας με τη Zano μετά την παρουσίαση του σχεδίου την περασμένη εβδομάδα.

Μια συγγνώμη έχει εκδοθεί μαζί με τις νέες πληροφορίες.

Η κατάρρευση της Zano προκάλεσε αμηχανία στο Kickstarter όταν πολλοί απογοητευμένοι υποστηρικτές αμφισβήτησαν το κατά πόσον θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Στο νέο επικαιροποιημένο πρόγραμμα, το οποίο δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Kickstarter, η εταιρεία έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς η χρηματοδότηση είχε κατανεμηθεί σε όλο του το έργο.

«Σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις»

Οι τέσσερις μεγαλύτερες περιοχές στις οποίες πάνω από £ 2,3 εκατομμύρια σε δωρεές έχουν διανεμηθεί είναι οι εξής:

46% – Χρηματιστήριο και την κατασκευή

14% – Μισθοί

9% – Φόροι Αγοράς

5% – Kickstarter και τέλη πληρωμής

Η ανάπτυξη βελτιώσεων στο πρωτότυπο Zano ήταν ένα σημαντικό παράδειγμα των δαπανών, σύμφωνα με την εταιρεία.

“Τελικά αυτές οι αναβαθμίσεις σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από τη δημιουργία ενός κατά παραγγελία και αυτόματων δοκιμών εξοπλισμού είχε σημαντικές οικονομικές και χρονικές επιπτώσεις επί του έργου,” πρόσθεσε η δήλωση.

Η εταιρεία επανέλαβε επίσης την πρόθεσή της να “συνεργασθεί πλήρως” με τα εμπορικά πρότυπα στο Συμβούλιο της Κομητείας του Pembrokeshire.

Σε ένα σχόλιο στο τέλος, η Torquing προσθέτει μία επιπλέον συγγνώμη: «Θα ήθελα να πω μια ειλικρινή συγγνώμη για την κατανοητή απογοήτευση από όλους εκείνους οι οποίοι έχουν υποστηρίξει το έργο.”

«Εξαιρετικά απογοητευμένος»

Το BBC είχε μάθει επίσης ότι o Kickstarter είχε έλθει σε επαφή με τους υποστηρικτές του Zano μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης του project την περασμένη εβδομάδα.

“Όπως και εσείς, είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι από ό, τι συνέβη με το έργο αυτό,” είπε σε μήνυμα.

Πρόσθεσε ότι το Kickstarter είχε ζητήσει από την Torquing να παρέχει μια πιο λεπτομερή ενημέρωση στους υποστηρικτές έως τις 30 Νοεμβρίου – ή το Kickstarter θα συνεχίσει την έρευνα για το έργο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS