15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

E-MAILiT, η πιο επιτυχημένη πλατφόρμα για share είναι ελληνική!

Το E-MAILiT δημιουργήθηκε το 2008 από τον Νικήτα Γεωργόπουλο και αποτελεί την πρώτη ελληνική πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου ιστοσελίδων.

E-MAILiT

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη δωρεάν κ αποτελεί μια παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα η οποία μπορεί να εισαχθεί σε ιστοσελίδες επιτρέποντας στους χρήστες να κοινοποιήσουν κάποιο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο. Περιλαμβάνει πληθώρα κουμπιών από social δίκτυα, plugins και analytics μεταξύ άλλων επιτρέποντας στους webmasters να το χρησιμοποιήσουν όπως αυτοί θέλουν.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και σε καθημερινούς χρήστες του διαδικτύου. Από τις αρχές του 2014 έως και σήμερα, έχουν κατεβάσει το plugin στο WordPress πάνω από 260.000 φορές και αλληλεπιδράσει με το E-MAILiT περισσότεροι από 600.000.000 χρήστες, προερχόμενοι από 240 χώρες, πάνω από 1,3 δις φορές!

Με έναν πολύ εύκολο τρόπο, ο ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας μπορεί να προσθέσει το κουμπί Share και να το μορφοποιήσει όπως αυτός θέλει. Για παράδειγμα μπορεί να αλλάξει το χρώμα και το κείμενο και να διαλέξει ποια κοινωνικά δίκτυα θα περιλαμβάνει. Μεταφράζεται δε αυτόματα σε 75 γλώσσες. Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες υπηρεσίες το E-MAILiT δεν περιέχει cookies παρέχοντας έτσι προστασία στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Επίσης ο κάτοχος της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει μια διαφήμιση που θα εμφανίζεται μετά την επιλογή του κουμπιού Share. Το E-MAILiT δε λειτουργεί ως μεσάζοντας ανάμεσα στον διαφημιστή και στον ιδιοκτήτη οπότε όλα τα έσοδα είναι γι αυτόν που έχει την ιστοσελίδα!

Πρόκειται οπότε για την πιο καινοτόμο και ασφαλέστερη υπηρεσία του είδους της. Και προσφέρει έσοδα και διαφυλάττει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών.

Σημαντικοί publishers εγγράφηκαν και υποστήριξαν την υπηρεσία (MTV, PC World, Elxis CMS, Favoritus.com, Hootananny Brixton, freestuff.gr) και κάθε μέρα αυξάνονται.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι η πλατφόρμα που είναι πλέον αναγνωρίσιμη και πετυχημένη σε όλο τον κόσμο είναι ελληνική και πρέπει να αναγνωρίζονται αυτές οι σημαντικές προσπάθειες που γίνονται στη χώρα μας!

Το E-MAILiT πραγματοποίησε την εμφάνισή του στο social networking το 2012 και σχεδόν αμέσως απέκτησε τη μορφή ενός ανταγωνιστικού tech startup σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσω της δημιουργικής συνεργασίας μιας απόλυτα αφοσιωμένης ομάδας 5 ατόμων. Στόχος του E-MAILiT είναι να βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία των χρηστών σε ότι αφορά τον κοινωνικό διαμοιρασμό περιεχομένου (social sharing), προσφέροντας αναβαθμισμένα και ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά!

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *