ΑρχικήinetΚαμπάνια crowdfunding από την ελληνική startup Bitar!

Καμπάνια crowdfunding από την ελληνική startup Bitar!

Η startup εταιρία Bitar που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη τρέχει μια νέα καμπάνια χρηματοδότησης 5 νέων εξαιρετικά καινοτόμων προϊόντων.

Bitar

Η εταιρία ασχολείται κυρίως με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας και εικονική πραγματικότητα. Αυτή τη φορά επιχειρεί να βγει στο εξωτερικό με καμπάνια στο Indiegogo. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό δελτίο τύπου ώστε να ενημερωθείτε περαιτέρω και να συμβάλλεται κι εσείς στην προσπάθεια που κάνει η εταιρία:

giraffe

Δ.Τ. Θεσσαλονίκη, 19-11-2015

Καμπάνια crowdfunding από την ελληνική startup Bitar

IMG_0043
Μετά τα δύο εξαιρετικά καινοτόμα και επιτυχημένα βιβλία «Ο Ντίνος στα ίχνη των δεινοσαύρων» και «Η Κοκκινοσκουφίτσα φοράει κίτρινα», η start up εταιρία βγαίνει στο εξωτερικό και τρέχει καμπάνια χρηματοδότησης (crowdfunding) στο Indiegogo.

Ο σκοπός της εταιρίας είναι να παράγει 5 νέα καινοτόμα προϊόντα για παιδιά, που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας.

zebra

notebook
marley1
Μετά τα δύο εξαιρετικά καινοτόμα και επιτυχημένα βιβλία «Ο Ντίνος στα ίχνη των δεινοσαύρων» και «Η Κοκκινοσκουφίτσα φοράει κίτρινα», η bitar βγαίνει στο εξωτερικό και τρέχει καμπάνια χρηματοδότησης (crowdfunding) στο Indiegogo.
1. 3D Solar System – Βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας σχετικό με το ηλιακό μας σύστημα
2. Kings of Jungle – Βιβλίο επαυξημένης πραγματικότητας σχετικό με τα ζώα της ζούγκλας
3. Little Lemon Riding Hood – Παραμύθι ζωγραφικής επαυξημένης πραγματικότητας
4. Magic Notebook – Εκπαιδευτικό τετράδιο επαυξημένης πραγματικότητας που βοηθάει τα παιδιά να μάθουν την προπαίδεια.
5. Marley The Turle – Παιχνίδι – κατασκευή κύβου με επαυξημένη πραγματικότητα

Christmas Bit_01-23-09_13-11-15-min
Στα πλαίσια της καμπάνιας και για λίγες ημέρες, η bitar κάνει δώρο σε όλους ένα χριστουγεννιάτικο προϊόν επαυξημένης πραγματικότητας (αξίας 12 ευρώ). Μπορείτε να το βρείτε στο: http://www.bitarlabs.com/ christmasbit/

Christmas Bit_10-51-43_12-11-15-min
Δείτε τα προϊόντα της καμπάνιας με φωτογραφίες και βίντεο στο: https://www.indiegogo.com/ projects/educational- augmented-reality-for-kids/x/ 12675654#/

 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6jVWiGutfao” width=”740″]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS