ΑρχικήinetTο IPad Pro,o νέος σύντροφος σου στα ταξίδια!

Tο IPad Pro,o νέος σύντροφος σου στα ταξίδια!

Εάν αγαπάτε τα ταξίδια ή αναγκάζεστε να ταξιδεύετε λόγω εργασίας ή αλλων καθηκόντων τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε  το νεό IPad Pro ή κάποια άλλη πανομοιότυπη συσκευή της Microsoft , Dell , Google. Συνδυάζει δύο προιόντα σε ένα, υβριδικό laptop – tablet μαζί  και αναμφισβήτητα είναι ο καλύτερος σύντροφος για τα ταξίδια σας με το αεροπλάνο.

iPad Pro

Ένα θετικό του iPad Pro είναι το μέγεθος του δεν θεωρείτε πολύ μικρό αλλά ούτε και πολύ μέγαλο. Έιναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, και επίσης διαθέτει πληκτρολόγιο ικανοποιητικού μεγέθους ώστε να μπορείτε να γράψετε άνετα. Ταυτόχρονα αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε μια τσέπη ή πάνω σε ένα τραπεζάκι .

Όταν χρησιμοποιείτε έναν κοινό φορητό υπολογιστή σας στο αεροπλάνο , υπάρχει ο κίνδυνο λόγω τραντάγματος να «πέσει» μπροστά σας  το ανακλινόμενο πορτάκι. Με το iPad Pro , ξεχάστε κάτοι τέτοιο! Ακόμα τα laptops είναι βαριά και ιδίως όταν ταξιδεύουμε μας κουράζουν σε σύγκριση με το iPad το οποίο έχει το ιδανικό βάρος για να είστε σε θέση να το πέρνετε όπου θέλετε μαζί σας. Όσον αφορά την μπαταρία δεν θα ξαναμπείτε στο δίλημα του να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε το laptop «τώρα» με αποτέλεσμα να ξεφορτίσει ή να κρατήσετε την μπαταρία για το αεροπλάνο.

Ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιείτ το iPad Pro είναι σε ένα γραφείο ή τραπέζι , ή σε κάποια άλλη οριζόντια επιφάνεια. Το Pro είναι πραγματικά άνετο για να το χρησιμοποιήσετε εάν υπάρχει ανάγκη  στο μπαρ ενός ξενοδοχείου ή μίας καφετέριας. Είναι ένα προιόν που πηγαίνει οπουδήποτε , και μπορείτε να το έχετε πάντοτε μαζί σας.Ξεχάστε τις βαρετές πτήσεις και τα ταξίδια και καλωσορ’ηστε το νέο, iPad Pro!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS