ΑρχικήinetΤο νέο Sky Q Home Entertainment Hardware για το 2016 αποκαλύπτεται

Το νέο Sky Q Home Entertainment Hardware για το 2016 αποκαλύπτεται

pm2a_show2-sky

Σήμερα η Sky έχει παρουσιάσει το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς του νέου Sky Q που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες.

Το Sky Q θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016 και θα είναι 4K Ultra HD έτοιμο πριν από την έναρξη της πιο περιεκτικής υπηρεσίας Ultra HD του Ηνωμένου Βασιλείου αργότερα το 2016. Χαρακτηριστικά του νέου hardware Sky Q περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να:

– Παρακολουθείτε προγράμματα από αυτό, είτε ζωντανά, είτε μαγνητοσκοπημένα ή on demand, οπουδήποτε στο σπίτι σε μια άλλη τηλεόραση ή το tablet

– Κάνετε Παύση προβολής σε μια τηλεόραση και να συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει σε ένα άλλο δωμάτιο

– Για πρώτη φορά, πάρτε τις αγαπημένες σας εκπομπές μαζί σας γράφοντάς τες στο tablet σας για να τις παρακολουθήσετε οπουδήποτε

– Παρακολουθήστε διάφορα προγράμματα σε πέντε οθόνες ταυτόχρονα, ενώ μαγνητοσκοπείτε άλλα τέσσερα κανάλια.

– Χρησιμοποιείστε το νέο touchpad τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε τι θα δείτε σε ένα ολοκαίνουριο TV guide.

– Χρησιμοποιήστε την ισχυρή δυνατότητα αναζήτησης για να βρείτε οτιδήποτε σχετίζεται με ένα πρόγραμμα.

– Δείτε ένα ακόμα ευρύτερο φάσμα της ψυχαγωγίας στη μεγάλη οθόνη συμπεριλαμβανομένου του YouTube, Vevo και τα καλύτερα του διαδικτύου.

– Περιηγηθείτε στις φωτογραφίες σας στο Facebook και μεταδώστε μουσική ασύρματα μέσω Bluetooth ή της Apple AirPlay.

Το Sky Q δημιουργεί μία ομοιογενή, ξεκούραστη εμπειρία τηλεθέασης, που η εταιρεία αποκαλεί «Fluid Viewing». Με το Sky Q, είναι ευκολότερο από ποτέ να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα, είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα ή on demand, σε κάθε χώρο, με το νέο ασύρματο μίνι κιβώτιο Sky Q ή με την εφαρμογή στο tablet σας.

Βασικά πλεονεκτήματα του «Fluid Viewing» περιλαμβάνουν την ευελιξία να διακόψετε αυτό που βλέπετε στην οθόνη της τηλεόρασής σας και να το συνεχίσετε σε άλλο δωμάτιο σε μια τηλεόραση ή το tablet σας. Και για πρώτη φορά φέρνουμε το υπ ‘αριθμόν ένα χαρακτηριστικό που ζητούν οι πελάτες, ώστε να μπορείτε να πάρετε τις εγγραφές σας μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε διαφορετικά προγράμματα ταυτόχρονα σε έως και πέντε οθόνες στο σπίτι και να καταγράφετε τέσσερα ακόμα κανάλια – πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS