ΑρχικήinetΒρετανία: Σήμερα στις 18:00 το κάλεσμα των Anonymous

Βρετανία: Σήμερα στις 18:00 το κάλεσμα των Anonymous

Βρετανία: Σε επιφυλακή η αστυνομία για τους Anonymous…
Remember remember the 5th of November

Βρετανία: Σήμερα στις 18:00 το κάλεσμα των Anonymous
«Καλούμε όλους τους ακτιβιστές, τους εργαζόμενους, μαθητές, γιατρούς, νοσοκόμες όλους όσοι θέλουν να δουν μια θετική αλλαγή στον κόσμο, να ενωθούν μαζί μας, στην πλατεία Τραφάλγκαρ, στις 5 Νοεμβρίου, από τις 18:00, …» γράφει μεταξύ άλλων, το κάλεσμα που έχει αναρτηθεί στο facebook.

Σε… επιφυλακή βρίσκεται η βρετανική αστυνομία ενόψει της «πορείας των χιλίων μασκών» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στο Westminster του Λονδίνου, κατά της λιτότητας και την κρατικής επιτήρησης.

Η πορεία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και οργανώνεται από τους Αnοnymουs είχε προκαλέσει πέρυσι σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στην αστυνομία και τους διαδηλωτές, οι οποίοι φορούσαν μάσκες του Guy Fawkes που αποτελεί άλλωστε και το σήμα κατατεθέν της οργάνωσης.

Αnοnymουs
«Αυτή τη χρονία έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε ότι η ειρηνική διαμαρτυρία είναι το τελευταίο πράγμα που έχουν στο κεφάλι τους οι άνθρωποι που θα συμμετάσχουν», ανέφερε στον Guardian εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η ιστορία του Fawkes, ο οποίος μαζί με μια ομάδα αποκηρυγμένων καθολικών προσπάθησε να δολοφονήσει στις αρχές του 1600 τον Βασιλιά Ιάκωβο τον Α” της Αγγλίας ανατινάζοντας το κοινοβούλιο, έγινε γνωστή από την περίφημη ταινία «V for Vendetta».

Αnοnymουs

 

πηγή: nonews-news.blogspot.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS