ΑρχικήinetFacebook : Ευκολότερη συνομιλία για χρήστες που δεν είναι φίλοι σου!

Facebook : Ευκολότερη συνομιλία για χρήστες που δεν είναι φίλοι σου!

Το facebook εγκαινιάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για το Messenger που ονομάζεται Message Requests, που καθιστά ευκολότερο για τους ανθρώπους να λάβουν (ή να αγνοήσουν) μηνύματα από ανθρώπους που δεν είναι φίλοι τους.

Προηγουμένως, τα μηνύματα που στέλνονταν από ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι φίλοι (ή φίλοι φίλων) πήγαιναν στην κατηγορία “Other” των εισερχομένων μηνυμάτων, ένα ξεχωριστό τμήμα μέσα στην καρτέλα μηνύματα στην ιστοσελίδα του Facebook. Τα μηνύματα αυτά ήταν εύκολο να τα χάσετε, δεδομένου ότι τα νέα μηνύματα που πηγαίνουν στην ενότητα “Other” δεν έρχονταν στις ειδοποιήσεις.

Με τα Message Requests, τα οποία θα αρχίζουν να κυκλοφορούν μέσα στις επόμενες μέρες, το Facebook δείχνει πώς χρησιμοποιούνται αυτοί οι τύποι μηνυμάτων. Τα μηνύματα που προηγουμένως πήγαιναν στο “Other” θα εμφανίζονται τώρα στο Messenger ως αίτημα για μήνυμα. Οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν το μήνυμα και επιλέξτε αν θέλουν ή όχι να απαντήσουν χωρίς το άλλο πρόσωπο το γνωρίζει.

Facebook : Ευκολότερη συνομιλία για χρήστες που δεν είναι φίλοι σου!

«Τώρα, το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να μιλήσουμε σε οποιονδήποτε άτομο ανά τον κόσμο, είναι το όνομά τους», γράφει ο David Marcus, ο οποίος ηγείται του Messenger στο Facebook. Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Marcus σημειώνει ότι το νέο χαρακτηριστικό θα εφαρμόζεται μόνο στα νέα μηνύματα από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις ήδη. Τα μηνύματα από τους Facebook φίλους, τους φίλους που έχουν τον αριθμό σας αποθηκευμένο στο τηλέφωνό τους και εκείνους με τους οποίους έχετε ήδη ανταλλάξει μηνύματα θα εξακολουθούν να πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στο κανονικό inbox σας.

Αποκαλώντας την «θεμελιώδη αλλαγή», ο Marcus υπαινίσσεται ότι υπάρχουν ακόμα πολύ περισσότερο που μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα του Messenger κατά τους επόμενους μήνες, δεδομένου ότι “συνεχίζουν να βελτιώσουν τους τρόπους για να βρείτε τους ανθρώπους με τους οποίους θέλετε να επικοινωνήσετε.”

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS