ΑρχικήinetΗ Number26 μετατρέπει τα καταστήματα σε τράπεζες

Η Number26 μετατρέπει τα καταστήματα σε τράπεζες

number26_ios_push-notificationΟι πιθανότητες ότι δεν είστε ευχαριστημένοι με τις τρέχουσες τραπεζικές υπηρεσίες είναι αρκετές. Έτσι η γερμανική νεοσύστατη επιχείρηση Number26 εργάζεται σκληρά τα τελευταία δύο χρόνια για να φέρει μια νέα τραπεζική εμπειρία στην Ευρώπη. Και τώρα το κατάφερε, χρησιμοποιώντας μια νέα προσέγγιση για τα υποκαταστήματα τραπεζών. Αντί να καλύψει τις ανάγκες βασιζόμενη στην παλιά καλή τραπεζική διαδικασία, συνεργάζεται με την Barzahlen, για να μετατρέψει τα καταστήματα λιανικής πώλησης σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Από σήμερα, όσοι πολίτες το επιθυμούν, μπορούν να πάνε σε 3000 καταστήματα παντοπωλείων, φαρμακεία και άλλες αλυσίδες λιανικής πώλησης στη Γερμανία, για να κάνουν αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών. Η ανάληψη μετρητών δεν είναι πραγματικά κάτι σημαντικό, καθώς οι πολίτες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε MasterCard ΑΤΜ για να πάρουν μετρητά από το λογαριασμό τους με την Number26. Αλλά η κατάθεση μετρητών είναι ένα νέο χαρακτηριστικό για την εταιρεία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες, είναι να εμφανιστούν στο ταμείο με το τηλέφωνό τους. Μέσα από το App Number26, αναζητούν το νέο χαρακτηριστικό Cash26, εισάγουν το ποσό των μετρητών που θέλουν να καταθέσουν ή να αποσύρουν και σκανάρουν ένα barcode. Στη συνέχεια πρέπει να εισάγουν το PIN τους. Οι καταθέσεις μετρητών εμφανίζονται αμέσως στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό, καθώς η χώρα φιλοξενίας της Number26 έχει μια βαριά κουλτούρα με τα μετρητά – οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν πια επιταγές και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους παντού. Θα μπορούσαν να καταλήξουν με μετρητά που θέλουν να βάλουν σε τραπεζικό λογαριασμό και θα πρέπει να κάνεις αναλήψεις όλη την ώρα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Η δημιουργία του λογαριασμού χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά και τα πάντα γίνονται μέσω τηλεφώνου. Μετά από αυτή τη διαδικασία, οι πολίτες λαμβάνουν μια MasterCard που λειτουργεί με την εφαρμογή της Number26. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν δυνατότητες ή να θέσουν όρια, έτσι ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Μπορούν επίσης, να απενεργοποιήσουν τις online πληρωμές αν δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους για τις αγαπημένες τους ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS