ΑρχικήinetΟ Microsoft Edge στα Windows 10 Mobile θα υποστηρίζει το Google Search

Ο Microsoft Edge στα Windows 10 Mobile θα υποστηρίζει το Google Search

Αν είστε χρήστης Windows Phone, σίγουρα γνωρίζετε ότι η Microsoft δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ή την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, η οποία είναι σαφώς ένα σημαντικό μειονέκτημα αν απλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer ή το Bing, αντίστοιχα.

Αλλά στα Windows 10 Mobile, αυτό πρόκειται να αλλάξει, τουλάχιστον εν μέρει.

Ο χρήστης @rlinev του Twitter δημοσίευσε εικόνες με τον Microsoft Edge να τρέχει σε μια ακυκλοφόρητη έκδοση των Windows 10 Mobile, που προφανώς έρχεται με την επιλογή να μπορεί να αλλάξει η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης.

Ο Microsoft Edge στα Windows 10 Mobile θα υποστηρίζει το Google Search

Βασικά, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες των Windows 10 Mobile θα είναι σε θέση να μεταπηδήσουν από το Bing στην Google, εφόσον το επιθυμούν, όπως επίσης και κάποιες άλλες πρόσθετες μηχανές αναζήτησης είναι πιθανό να προσφέρονται.

Αυτή είναι λίγο πολύ η ίδια συμπεριφορά με αυτή διαθέτει ο Edge στον υπολογιστή, μιας και ο browser επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης Bing σε μια άλλη από το μενού των ρυθμίσεων. Έτσι, φαίνεται ότι η ομάδα του Edge φέρνει τις περισσότερες από τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στον υπολογιστή και στις κινητές συσκευές και αυτό είναι σίγουρα κάτι το θετικό όταν σκεφτόμαστε ότι η εταιρεία είναι διατεθειμένη να ενοποιήσει τις πλατφόρμες και να προσφέρει μια παρόμοια εμπειρία σε όλες τις συσκευές.

Μέρος του σχεδίου αυτού είναι να υποστηρίζει επεκτάσεις και για κινητές συσκευές, αλλά το χρονοδιάγραμμα πληροφοριών σε αυτό το σημείο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Νωρίτερα αυτό το έτος, η ομάδα ανάπτυξης του Edge επιβεβαίωσε ότι η υποστήριξη επεκτάσεων σε κινητές συσκευές, όντως είχε προγραμματιστεί, αλλά η εταιρεία πρώτα ήθελε να δουλεύει σωστά αυτό το χαρακτηριστικό στην οθόνη και στη συνέχεια να ξεκινήσει να εστιάζει περισσότερο στα Windows 10 Mobile.

Η έκδοση του υπολογιστή του browser Microsoft Edge αναμένεται να λάβει την πολύ-αναμενόμενη υποστήριξη για τις επεκτάσεις κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα, οπότε ίσως στις αρχές του 2016, το ίδιο χαρακτηριστικό μπορεί να ξεκινήσει και στις κινητές συσκευές . Προφανώς, θα μπορούσε να πάρει λίγο χρόνο μέχρι να συμβεί αυτό, αλλά είναι καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον η Microsoft το έχει κατατάξει στα μελλοντικά της σχέδια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS