ΑρχικήsecurityΤο SuperAntiSpyware ενημερώθηκε με τη βοήθεια των Windows 10 και Microsoft Edge

Το SuperAntiSpyware ενημερώθηκε με τη βοήθεια των Windows 10 και Microsoft Edge

superantispyware

Η νέα έκδοση του SuperAntiSpyware φέρνει βελτιωμένη υποστήριξη για το νέο λειτουργικό σύστημα

Η έκδοση 6.0.1206 του SuperAntiSpyware είναι τώρα διαθέσιμη για download με βελτιώσεις για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, έτσι ώστε σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει αναβάθμιση σε Windows 10, η εφαρμογή θα πρέπει τώρα να λειτουργεί άψογα στον υπολογιστή σας.

Ουσιαστικά, η εφαρμογή δεν λειτουργεί μόνο στα Windows 10, αλλά προσφέρει επίσης ανίχνευση του Edge cookie στον browser, καθιστώντας σίγουρο ότι δεν υπάρχουν κακόβουλες εφαρμογές που μπορεί μολύνουν τον υπολογιστή σας.

Τα χαρακτηριστικά παραμένουν εξίσου καλά όπως και πριν και περιλαμβάνουν πολύ προηγμένες επιλογές για να καταργήσετε κακόβουλα αρχεία, όπως ο Trojan horses, ο keyloggers, ο worms, ή άλλα κακόβουλα στοιχεία από τον υπολογιστή και να τα εμποδίσει από το να εισχωρήσουν ξανά στο μέλλον.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι σάρωσης και επιλογές για να προγραμματίσετε τις εργασίες σας, καθώς επίσης και ρυθμίσεις για να διαμορφώσετε σχεδόν τα πάντα γύρω από το app. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, υπάρχουν πολλά πρόσθετα εργαλεία για την επιδιόρθωση προβλημάτων με τους υπολογιστές σας, τα περισσότερα από τα οποία προκαλούνται από το λογισμικό υποκλοπής spyware, συμπεριλαμβανομένης της επαναφοράς διεύθυνση URL, την επισκευή σύνδεσης δικτύου και της αποκατάστασης της προεπιλεγμένης  ταπετσαρίας Windows.

Η εφαρμογή λειτουργεί τώρα άψογα σε όλες τις εκδόσεις των Windows στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων τόσο της αρχαίας Windows XP, αλλά και του ολοκαίνουργιου Windows 10, το οποίο υποστηρίζεται πλήρως χάρη σε αυτό το νέο επικαιροποιημένο πρόγραμμα.

Συνολικά, αν είστε ήδη στα Windows 10, αυτή είναι η έκδοση που χρειάζεστε, οπότε κάντε λήψη του SuperAntiSpyware τώρα για να παραμείνετε ασφαλείς. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι το SuperAntiSpyware δεν αντικαθιστά ένα πλήρους απασχόλησης antivirus app, έτσι μπορεί να θελήσετε να εγκαταστήσετε μια τέτοια λύση παράλληλα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS