ΑρχικήinetΤο ξυράφι- λέιζερ αναστέλλεται από το Kickstarter

Το ξυράφι- λέιζερ αναστέλλεται από το Kickstarter

razorΜια καμπάνια χρηματοδότησης (crowdfunding) για ένα ξυράφι, που οι δημιουργοί του από τις ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι θα μπορέσει να αφαιρέσει τις τρίχες του προσώπου με μια ακτίνα λέιζερ, έχει ανασταλεί από το Kickstarter.

Η συσκευή έχει προσελκύσει πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση – αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργίας.

Οι υποστηρικτές του έλαβαν ένα email από το Kickstarter που ανέφερε ότι το ξυράφι με λέιζερ (Laser Razor) παραβίαζε τον κανόνα που απαιτεί τα πρωτότυπα φυσικά προϊόντα να προσφέρονται ως επιβράβευση.

Πλέον το ξυράφι έχει ξαναμπεί σε λίστα χρηματοδότησης στο Indiegogo.

Το gadget, που προέρχεται από μια εταιρεία με το όνομα Skarp Technologies, με έδρα την Καλιφόρνια, συγκέντρωσε σχεδόν 40.000 δολάρια από τις πρώτες κιόλας τέσσερις ώρες στην αντίπαλη πλατφόρμα χρηματοδότησης.

Στη σελίδα της στο Facebook, η εταιρεία Skarp ανέφερε στους υποστηρικτές της να μην ανησυχούν και υποσχέθηκε ότι το ξυράφι – λέιζερ θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη.

https://youtu.be/xZk_Nw4M_Vk

«Είναι απίστευτα εξυπηρετικοί και πιστεύουν στο ξυράφι- λέιζερ όσο και εμείς», δήλωσε η εταιρία Skarp για το Indiegogo.

Την περασμένη εβδομάδα, η Skarp κυκλοφόρησε ένα βίντεο εννέα λεπτών στο Kickstarter, για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των υποστηρικτών της σχετικά με το προϊόν, το οποίο περιελάμβανε στοιχεία ασφάλειας και τη διάρκεια της μπαταρίας.

Μερικοί άνθρωποι που σχολίασαν στην αρχική σελίδα χρηματοδότησης, είχαν εκφράσει ανησυχίες για την ίδια την επιχείρηση, και μια δημοσίευση στην ιστοσελίδα Reddit αμφισβητούσε την τεχνολογία της συσκευής, χαρακτηρίζοντάς την ως “τραβηγμένη”.

Ο Oliver Pearce-Owen, Τεχνικός διευθυντής της Skarp δήλωσε ότι η απόφαση του Kickstarter άφησε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους αρκετά απογοητευμένους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS