ΑρχικήsecurityΗ Comcast διορίζει επικεφαλή αξιωματικό ασφάλειας των πληροφοριών

Η Comcast διορίζει επικεφαλή αξιωματικό ασφάλειας των πληροφοριών

Η κορυφαία καλωδιακή MSO Comcast των ΗΠΑ έχει προωθήσει τη Myrna Soto ως παγκόσμια επικεφαλή αξιωματικό ασφάλειας των πληροφοριών (CISO), σημάδι που δείχνει ότι οι πάροχοι broadband μπορεί να παίρνουν πιο σοβαρά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για τους τελικούς χρήστες τους.

Η Comcast διορίζει επικεφαλή αξιωματικό ασφάλειας των πληροφοριών

comcastΗ Soto είναι υπεύθυνη για την ευθυγράμμιση και την ανάπτυξη των στρατηγικών και πολιτικών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και των δεδομένων σε ολόκληρη την επιχείρηση Cοmcast, συμπεριλαμβανομένων των Cοmcast Cable, NBCUniversal και Cοmcast Spectacor.

“Η Μίρνα είναι μία εξαιρετική ηγέτης τόσο στο Cοmcast όσο και στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών και τεχνολογίας”, δήλωσε ο Michael Cavanagh, ανώτερος εκτελεστικός αντιπρόεδρος και CFO της Cοmcast. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε κάποιον με την εμπειρία της για να επιβλέπει αυτό το εξαιρετικά σημαντικό έργο.”

Η Soto ήταν στο παρελθόν ο επικεφαλής αξιωματικός των υποδομών και της ασφάλειας των πληροφοριών (CIISO) στο τμήμα Μηχανικών & Υπηρεσίες Πλατφόρμας για Cοmcast Cable.

Η Soto, εντάχθηκε στο Comcast το 2009, έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία στην ασφάλεια των πληροφοριών και στην ηγεσία τεχνολογίας σε έναν μεγάλο αριθμό από επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, τη φιλοξενία, την ασφάλιση/απόδοσης κινδύνου και των τυχερών παιχνιδιών / ψυχαγωγίας. Κατέχει πτυχίο από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ένα πτυχίο Master of Science στην Βιομηχανική Ψυχολογία, και ένα πτυχίο Master of Business Administration από το Πανεπιστήμιο Nova Southeastern. Κατέχει επίσης Πιστοποίηση Μάστερ στη Διοίκηση Έργου από το Πανεπιστήμιο George Washington και είναι μια Certified Professional Management Professional.

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, και συγκεκριμένα οι σχετικές με το Διαδίκτυο επιθέσεις, όπως η κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας (DDoS) είναι ολοένα και πιο σημαντική περιοχή εστίασης για τους παρόχους υπηρεσιών, δεδομένης της ικανότητας bandwidth και τον όγκο των πελάτων-και το γεγονός ότι τώρα κινούνται σε μια πιο επεκτατική, all-IP αρχιτεκτονική δικτύου, που διανέμονται για την παροχή υπηρεσιών που απευθύνονται σε συγκεκριμένους συνδρομητές.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS