ΑρχικήinetΣτην πόλη του Twitter όλα λύνονται με ένα tweet!

Στην πόλη του Twitter όλα λύνονται με ένα tweet!

Twitter city
Καλωσήρθατε στην πόλη του Twitter στην Ισπανία, όπου όλα τα καθημερινά ζητήματα λύνονται με μια φράση αποτελούμενη από 140 χαρακτήρες, πού αλλού; Στο Twitter.
H μικρή πόλη Jun στην Γρανάδα της Νότιας Ισπανίας, φέρει πλέον τον τίτλο “η πόλη του Twitter” καθώς εκεί τα πάντα λύνονται με ένα tweet. Πότε θα μαζέψει ο δήμος τα σκουπίδια; Μια κλήση στην αστυνομία; Καταγγελία σε δημοσια υπηρεσία; Όλα πλέον διεκπαιρεώνονται με ένα tweet.
Ο δήμαρχος της πρωτότυπης πόλης, Χοσέ Αντόνιο Ροντρίγκεζ Σάλας, αναφέρει πως αυτό το”σύστημα” έχει ωφελήσει πολύ τους πολίτες και προσθέτει πολύ εύστοχα πως “Για χρόνια οι πολίτες έπρεπε να συναντήσουν τους δημόσιους υπάλληλους που ποτέ δεν άκουγαν τα προβλήματα πραγματικά. Τώρα για παράδειγμα ο οδοκαθαριστής, του οποίου την γνώμη δεν άκουγε κανείς ως τώρα, μπορεί να συνομιλήσει απευθείας με τους πολίτες”.
BNURpdgCAAAVWww
Φυσικά η νέα τακτική χρειάζεται πολλή δουλειά, παλαιότερα το κινητό χτυπούσε ασταμάτητα, τώρα πλέον
 ο δήμαρχος ασχολείται με κάθε πρόβλημα ξεχωριστά και το λύνει ο ίδιος προσωπικά. Αναφέρει μάλιστα και συγκεκριμένο αριθμό προβλημάτων που έχουν επιλυθεί στο Twitter από το 2012 και μετά, τα οποία ανέρχονται στον αριθμό των 118.266!
Φυσικά τα τηλέφωνα για τις υπηρεσίες λειτουργούν ακόμη, αφού στην πόλη διαμένουν και πολλοί ηλικιωμένοι που δεν έχουν μεγάλη
 επαφή με τέτοιου είδους τεχνολογίες παρότι γίνονται προσπάθειες να εξοικειωθούν όλοι μ’ αυτές μέσω μαθημάτων χειρισμού υπολογιστή αλλά και του Διαδικτύου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS