ΑρχικήinetΚινέζικα Drones σε ρόλο επιτηρητή στις εξετάσεις

Κινέζικα Drones σε ρόλο επιτηρητή στις εξετάσεις

Κινέζικα Drones σε ρόλο επιτηρητή στις εξετάσεις –  Περίοδος εξεταστικής και εξετάσεων θεωρείται ο μήνας Ιούνιος για πανεπιστημιακά ιδρύματα, κολλέγια και σχολές. Ας μην ξεχάσουμε ότι πριν λίγες μέρες τελείωσαν και οι πανελλήνιες εξετάσεις. Πολλοί από τους εξεταζόμενους επιχειρούν την αντιγραφή, οι εξεταστές και οι επιτηρητές δίνουν “μάχη” για την πάταξη της μάστιγας του “σκονακιου”!

Κινέζικα Drones σε ρόλο επιτηρητή στις εξετάσεις

 

Κάτι ανάλογο συμβαίνει σε κάθε χώρα τις περιόδους των εξετάσεων. Την λύση όμως έρχονται να δώσουν οι Κινέζοι οι οποίοι κατασκεύασαν ιπτάμενες συσκευές σε ρόλο επιτηρητή! Τα Κινέζικα Drones θα υπερίπτανται πάνω από τους εξεταζόμενους στην Κίνα, προκειμένου να εντοπίζουν αυτούς που επιχειρούν να αντιγράψουν για να περάσουν στις εξετάσεις.

Τα drones σύμφωνα με τα κινεζικά media θα παρακολουθούν τους μαθητές αλλά και τους χώρους γύρω από τα κτίρια προκειμένου να αποφευχθούν ατοπήματα.

Είναι γνωστό πως η δυσκολία των εξετάσεων στην Κίνα είναι μεγάλη, ο ανταγωνισμός υψηλός και η πίεση που δέχονται οι μαθητές είναι τόσο μεγάλη που κάποια σε κάποια από τα σχολεία έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα στα παράθυρα για να αποφευχθούν οι αυτοκτονίες των μαθητών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS