ΑρχικήsecurityIRS hacked - Στοιχεία 100.000 φορολογουμένων εκτέθηκαν

IRS hacked – Στοιχεία 100.000 φορολογουμένων εκτέθηκαν

Η παραβίαση του IRS  εξέθεσε τις φορολογικές επιστροφές 100.000 φορολογούμενων, καθώς και άλλα στοιχεία. Η On-line υπηρεσία  ‘Get Transcript’ παραβιάστηκε μέσα στην περίοδο από το Φεβρουάριο έως τα μέσα Μαΐου.

Οι φορολογικές επιστροφές περισσότερων από 100.000 αμερικανών φορολογούμενων έχουν εκτεθεί σε μια παραβίαση της  online υπηρεσίας με την ονομασία “Get Transcript” της Internal Revenue Service σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας πριν λίγες ημέρες.

IRS hacked - Στοιχεία 100.000 φορολογουμένων εκτέθηκαν
Οι φορολογικές επιστροφές περισσότερων από 100.000 αμερικανών φορολογούμενων έχουν εκτεθεί σε μια παραβίαση της online υπηρεσίας με την ονομασία “Get Transcript” της Internal Revenue Service σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας πριν λίγες ημέρες.

Οι φορολογικές επιστροφές περιλαμβάνουν ένα σύνολο ποικίλων ευαίσθητων πληροφοριών για τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών κοινωνικής ασφάλισης, των ημερομηνιών γέννησης, των διευθύνσεων, των πληροφοριών ταυτότητας των συζύγων, και καθώς και των στοιχείων εργασίας.

Αντιπρόσωποι δήλωσαν στην Associated Press  ότι οι επιτιθέμενοι έκαναν περίπου 200.000 προσπάθειες για να αποκτήσουν  πρόσβαση στα αρχεία μέσω της υπηρεσίας, «με περισσότερες από 100.000 από εκείνες τις προσπάθειες να έχουν παρακάμψει επιτυχώς τα εμπόδια επικύρωσης.»

Η επιτυχής επικύρωση απαιτεί να υπάρχει ποικίλη πληροφόρηση για τον φορολογούμενο, δηλαδή θα πρέπει να γνωρίζεις πολλά στοιχεία για εκείνον, όπως τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, την ημερομηνία γέννησής του, τη θέση φορολογικής αρχειοθέτησης, και την διεύθυνση κατοικίας, σύμφωνα με της δηλώσεις των αντιπροσώπων.

Οι αντιπρόσωποι υποστηρίζουν ότι η παραβίαση θα πρέπει να πραγματοποιήθηκε  μεταξύ του Φεβρουαρίου και τα μέσα Μαΐου. Δεν έχουν παραθέσει κανένα στοιχείο ακόμη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS