ΑρχικήinetΤο Spot.IM μετατρέπει οποιοδήποτε site σε Κοινωνικό Δίκτυο!

Το Spot.IM μετατρέπει οποιοδήποτε site σε Κοινωνικό Δίκτυο!

Τα περισσότερα sites δημιουργούν κοινότητες χρηστών αξιοποιώντας τη δωρεάν χρήση διαφόρων Κοινωνικών Δικτύων, με δημοφιλέστερα τα Facebook, Twitter και Google+. Αυτό σημαίνει πως οι επισκέπτες των sites προσφεύγουν σε τρίτα sites για να συζητήσουν. Μία νέα υπηρεσία, το Spot.IM, υπόσχεται να μετατρέψει δωρεάν οποιοδήποτε site σε Κοινωνικό Δίκτυο!


Spot.IM_1

Οι διαχειριστές ενός site αρκεί να προσθέσουν έναν html κώδικα στη σελίδα τους, έτσι ώστε να εμφανίσουν κάπου στην άκρη της σελίδας τους ένα εικονίδιο το οποίο προσδίδει ιδιότητες Κοινωνικού Δικτύου στη σελίδα. Το εικονίδιο αυτό ανοίγει ένα πλαίσιο στο οποίο οι επισκέπτες του site μπορούν να συζητούν δημόσια και ιδιωτικά μεταξύ τους, πραγματοποιώντας σύνδεση με κάποιο Facebook, Twitter, Google+ ή LinkedIn λογαριασμό.

Κάθε χρήστης διαθέτει το δικό του προφίλ μέσω του οποίου μπορεί να συνδεθεί σε πολλές Spot.IM κοινότητες διαφόρων sites, τις δικές του ειδοποιήσεις, τις δικές του φιλίες, ακόμη και το δικό του username μέσω του οποίου οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν να τον αναφέρουν σε συζητήσεις.

Spot.IM_

Από την πλευρά του διαχειριστή, το Spot.IM επιτρέπει την αποβολή χρηστών οι οποίοι δε συμμορφώνονται με τους κανόνες που θέτει κάθε site, καθώς και το φιλτράρισμα λέξεων, εικόνων, τηλεφωνικών αριθμών, κλπ.

Το Spot.IM λοιπόν, το οποίο λειτουργεί τόσο σε κινητές συσκευές όσο και σε υπολογιστές, επιτρέπει στους επισκέπτες ενός site να συζητούν μεταξύ τους για το αγαπημένο του site, δημιουργώντας νέες γνωριμίες και βοηθώντας την κοινότητα του site να μεγαλώσει.

Δείτε το Spot.IM εν δράσει σε κάποιο από τα Red Bull Cliff Diving ή Kerrang.

https://www.youtube.com/watch?v=EI_-5-YT198

Πηγή: socialmedialife.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS