Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Το Spot.IM μετατρέπει οποιοδήποτε site σε Κοινωνικό Δίκτυο!

Τα περισσότερα sites δημιουργούν κοινότητες χρηστών αξιοποιώντας τη δωρεάν χρήση διαφόρων Κοινωνικών Δικτύων, με δημοφιλέστερα τα Facebook, Twitter και Google+. Αυτό σημαίνει πως οι επισκέπτες των sites προσφεύγουν σε τρίτα sites για να συζητήσουν. Μία νέα υπηρεσία, το Spot.IM, υπόσχεται να μετατρέψει δωρεάν οποιοδήποτε site σε Κοινωνικό Δίκτυο!


Spot.IM_1

Οι διαχειριστές ενός site αρκεί να προσθέσουν έναν html κώδικα στη σελίδα τους, έτσι ώστε να εμφανίσουν κάπου στην άκρη της σελίδας τους ένα εικονίδιο το οποίο προσδίδει ιδιότητες Κοινωνικού Δικτύου στη σελίδα. Το εικονίδιο αυτό ανοίγει ένα πλαίσιο στο οποίο οι επισκέπτες του site μπορούν να συζητούν δημόσια και ιδιωτικά μεταξύ τους, πραγματοποιώντας σύνδεση με κάποιο Facebook, Twitter, Google+ ή LinkedIn λογαριασμό.

Κάθε χρήστης διαθέτει το δικό του προφίλ μέσω του οποίου μπορεί να συνδεθεί σε πολλές Spot.IM κοινότητες διαφόρων sites, τις δικές του ειδοποιήσεις, τις δικές του φιλίες, ακόμη και το δικό του username μέσω του οποίου οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν να τον αναφέρουν σε συζητήσεις.

Spot.IM_

Από την πλευρά του διαχειριστή, το Spot.IM επιτρέπει την αποβολή χρηστών οι οποίοι δε συμμορφώνονται με τους κανόνες που θέτει κάθε site, καθώς και το φιλτράρισμα λέξεων, εικόνων, τηλεφωνικών αριθμών, κλπ.

Το Spot.IM λοιπόν, το οποίο λειτουργεί τόσο σε κινητές συσκευές όσο και σε υπολογιστές, επιτρέπει στους επισκέπτες ενός site να συζητούν μεταξύ τους για το αγαπημένο του site, δημιουργώντας νέες γνωριμίες και βοηθώντας την κοινότητα του site να μεγαλώσει.

Δείτε το Spot.IM εν δράσει σε κάποιο από τα Red Bull Cliff Diving ή Kerrang.

https://www.youtube.com/watch?v=EI_-5-YT198

Πηγή: socialmedialife.gr

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *