ΑρχικήinetΤο Instapaper, η εφαρμογή αποθήκευσης άρθων για μετέπειτα ανάγνωση είναι πλέον δωρεάν

Το Instapaper, η εφαρμογή αποθήκευσης άρθων για μετέπειτα ανάγνωση είναι πλέον δωρεάν

instapaper-logo

Το Instapaper είναι μία υπηρεσία που σας επιτρέπει να αποθήκευσετε και να διαβάσετε αργότερα μέσα από την iOS ή Android συσκευή σας, ένα άρθρο που βρήκατε στο Internet, αλλά δεν είχατε εκείνη τη στιγμή τον χρόνο να διαβάσετε.

Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Instapaper και τα γνωστά Bitly και Digg, Betaworks, βλέποντας τον ανταγωνισμό, κυρίως από το Pocket, αποφάσισε να διαθέτει πλέον την εφαρμογή δωρεάν.

Το Instapaper, εκτός από την δυνατότητα που δίνει στον χρήστη για αποθήκευση και “ανάγνωση μετά” των άρθρων, του επιτρέπει επίσης να διαβάσει ένα μεγάλο άρθρο σε απλοποιημένη μορφή, “καθαρισμένο” από περίεργες γραμματοσειρές, χρώματα και ενοχλητικά banners.

Με το Instapaper ο χρήστης δε χρειάζεται να “γεμίζει” τα bookmarks του και μετά να τα “καθαρίζει”, αλλά μπορεί να αποθηκεύει απευθείας ό,τι βρίσκει ενδιαφέρον.

Παράλληλα, μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της εφαρμογής είναι η offline ανάγνωση των αποθηκευμένων σελίδων, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο σε μία πτήση ή σε περιοχές με ασθενές σήμα.

Τέλος, το Instapaper είναι διαθέσιμο και για extension μέσα από τον Google Chrome.

Παρόμοια προσπάθεια έχει ξεκινήσει η Google με την υπηρεσία Stars, ενώ ένα παραπλήσιο χαρακτηριστικό εφάρμοσε και το Facebook με την ονομασία Save.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Joliprint στο χρηστικό μας άρθρο που μπορείτε να δείτε εδώ: Ξεφυλλίστε και τυπώστε το Web!

Πηγή: e-pcmag.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS