ΑρχικήinetChase Bank Hacked, οι hackers έφυγαν με 83 εκατ. λογαριασμούς

Chase Bank Hacked, οι hackers έφυγαν με 83 εκατ. λογαριασμούς

Χθες το βράδυ, η JPMorgan Chase & Co αποκάλυψε ότι τα συστήματα της είχαν παραβιαστεί και οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν 83 εκατομμύρια λογαριασμούς πελατών της εταιρείας. Υπάρχουν καλά και κακά νέα.Earns JPMorgan Chase

Τα κακά νέα είναι ότι οι hackers κατάφεραν να αποκτήσουν στοιχεία λογαριασμών από 76 εκατομμύρια πελάτες και 7 εκατομμύρια λογαριασμούς από μικρές επιχειρήσεις: ονόματα, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό κάνει την παραβίαση μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία.

Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι η Chase δεν έχασε κανένα κωδικό πρόσβασης, αριθμούς λογαριασμών, ταυτότητες χρηστών, ημερομηνίες γέννησης, ή αριθμούς Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η ανακοίνωση προς τους πελάτες στην ιστοσελίδα της Chase αναφέρει:

Τα χρήματά σας στην JPMorgan Chase είναι ασφαλή:

Σε αντίθεση με τις πρόσφατες επιθέσεις σε εταιρείες που συνεργαζόμαστε, δεν έχουμε δει καμία ασυνήθιστη δραστηριότητα απάτης που σχετίζεται με αυτό το περιστατικό.

Λυπούμαστε πολύ που συνέβη αυτό και για οποιαδήποτε αβεβαιότητα μπορεί να σας προκαλέσει το γεγονός. Δεν πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης ή το λογαριασμό σας. Κάντε κλικ εδώ για απαντήσεις σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Όπως πάντα, σας συνιστούμε να προσέχετε τους λογαριασμούς και τις πληροφορίες σας, όπως έχουμε περιγράψει στο Security Center μας.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS