ΑρχικήinetΑυτή είναι η μεγαλύτερη κάρτα μνήμης που κυκλοφορεί!

Αυτή είναι η μεγαλύτερη κάρτα μνήμης που κυκλοφορεί!

sandisk_karta_mnimis_626_355Η SanDisk παρουσίασε την μεγαλύτερη σε χωρητικότητα κάρτα SD στον κόσμο η οποία έχει , χωρητικότητα 512 GB.

Η Extreme PRO SDXC UHS-Ι memory card είναι η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα SD κάρτα που κυκλοφορεί στην αγορά, και είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματιών που χρειάζονται εξελιγμένο εξοπλισμό για να μπορέσουν να καταγράφουν βίντεο 4K Ultra High Definition (3840x2160p) video, Full HD video (1920×1080) και high speed burst mode φωτογραφία χωρίς κανένα πρόβλημα.…
Η κάρτα παρέχει ταχύτητες εγγραφής μέχρι και 90 ΜΒ/s και ταχύτητα καταγραφής UHS Speed Class 3 (U3) για υψηλής ανάλυσης, φυσικού χρώματος και stutter-free 4K Ultra HD βίντεο. Ταχύτητες μεταφοράς που αγγίζουν τα 95 ΜΒ/s έχουν ως αποτέλεσμα τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων.
Επίσης για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών, η κάρτα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντέχει και να ανταποκρίνεται σε ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος (θερμοκρασία, νερό, κραδασμοί, ακτινοβολία), ενώ συνοδεύεται από ειδική προσφορά download λογισμικού για ανάκτηση φωτογραφιών που έχουν σβηστεί κατά λάθος.
Τέλος η τιμή της νέας κάρτας θα είναι στα 799,99 δολάρια και θα κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα τεχνολογίας.
Πηγή: newsit.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS