ΑρχικήinetH Dell ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του υβριδικού φορητού 2-σε-1 Inspiron 11

H Dell ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του υβριδικού φορητού 2-σε-1 Inspiron 11

Dell_Inspiron_11_2-in-1_Lifestyle_1

Η Dell ανακοίνωσε το νέο “2-in-1υβριδικό φορητό υπολογιστή, Dell Inspiron 11 της σειράς 3000, ένα προϊόν σχεδιασμένo για να προσφέρει ευελιξία, παραγωγικότητα και ψυχαγωγία στους κατόχους του.

Ακολουθούν πληροφορίες από το Δελτίο Τύπου.

Οι καταναλωτές που αναζητούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τόσο από τον κόσμο των tablets, όσο και από τον κόσμο των laptops, θα βρουν τον ιδανικό συνδυασμό στο νέο μοντέλο Dell Inspiron 11 σειρά 3000 2-in-1.

Το νέο Inspiron 11 διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό που επιτρέπει την περιστροφή σε 360 μοίρες μεταξύ διαμορφώσεων laptop, tent και tablet.

Το νέο σύστημα Inspiron 11 3000 2-in-1 παρέχει επιλογές ανάμεσα στην ισχύ των τετραπύρηνων επεξεργαστών Intel Pentium και των 4ης γενιάς Intel Core i3 που βοηθούν να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και 500 GB [i] αποθηκευτικού χώρου.

Το χαμηλό βάρος και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έως 8 ώρες και 18 λεπτά [ii], κάνουν μια μέρα στην πόλη πιο εύκολη και παραγωγική.

Η οθόνη αφής 10 σημείων με σχεδίαση edge-to-edge έχει ευρεία γωνία θέασης, ιδανική για παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών ή ταινιών σε κατάσταση tablet ή tent.

Η τεχνολογία Waves MAXXAudio ολοκληρώνει την καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστική ηχητική απόδοση.

Η Dell προσφέρει εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη (αναλόγως την περιοχή).

To Dell Inspiron 11 2-in-1 σειρά 3000 είναι διαθέσιμo από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.

Inspiron 11 3000 Series 2-in-1 Touch Notebook

[i] Σκληρός δίσκος: 1 GB σημαίνει 1 δις byte και το TB ισούται με 1 τρις bytes. Η πραγματική χωρητικότητα ποικίλλει ανάλογα με το προεγκατεστημένο υλικό και το περιβάλλον λειτουργίας και θα είναι μικρότερη.


[ii] Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Δοκιμή από τα Dell Labs τον Απρίλιο του, 2014. Δοκιμή με σύστημα εφοδιασμένο με επεξεργαστή Intel Celeron Dual Core Processor, ενσωματωμένα γραφικά  Intel HD Graphics, μνήμη συστήματος 4 GB DDR3L, σκληρό δίσκο 500 GB HDD, οθόνη HD,μπαταρία 3-κελιών 43 WHr και X20 BIOS.  Με βάση δοκιμές με τη χρήση του προγράμματος εκτίμησης διάρκειας ζωής μπαταρίας, Mobile Mark 2012.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS