ΑρχικήinetΤο πρόγραμμα διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών JAlbum λαμβάνει νέα χαρακτηριστικά

Το πρόγραμμα διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών JAlbum λαμβάνει νέα χαρακτηριστικά

Powerful-Photo-Editing-Suite-jAlbum-12-1-8-Receives-More-Features

To JAlbum, ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημουργία διαδικτυακών φωτογραφικών άλμπουμ και παρέχει ενσωματωμένη υποστήριξη για την οργάνωση και την επεξεργασία των εικόνων, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 12.1.8 και είναι διαθέσιμο για download.

Το JAlbum, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από φωτογράφους, διάφορους οργανισμούς, αλλά και από απλούς χρήστες, έχει λάβει αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το επίσημο changelog, το παράθυρο πληροφοριών “skin info” εμφανίζει τώρα και τη φυσική θέση των εικόνων στο σκληρό δίσκο, το AlbumImage.applyFilter API περνά πλέον μεταβλητές στο αντίστοιχο album object (εάν το AlbumImage έχει δημιουργηθεί με παράμετρο AlbumObject), τα φίλτρα CropFilter και FixedShapeFilter μπορούν να εφαρμοστούν σε συγκεκριμένα τμήματα των εικόνων, ενώ τα χαρακτηριστικά “Turtle” και “Fully” έχουν αναβαθμιστεί πλήρως.

Η ενημερωμένη έκδοση του JAlbum φέρει επίσης σημαντικές επιδιορθώσεις για αρκετά bugs. Μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές και τα νέα χαρακτηριστικά, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της εταιρείας.

Κατεβάστε το JAlbum 12.1.8 από το Softpedia, το οποίο διατίθεται δωρεάν μόνο για μη εμπορική χρήση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS