ΑρχικήinetYahoo και Vevo επεκτείνουν τη συνεργασία τους στις ΗΠΑ και τον Καναδά

Yahoo και Vevo επεκτείνουν τη συνεργασία τους στις ΗΠΑ και τον Καναδά

Yahoo-and-VevoH Yahoo και η Vevo αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέσα από μια συμφωνία που θα φέρει ολοκαίνουρια βίντεο, live concert events και άλλες μουσικές εκδηλώσεις στην υπηρεσία Yahoo Screen.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των δυο εταιρειών, οι χρήστες του Καναδά και των ΗΠΑ θα αποκτήσουν πρόσβαση στο μουσικό περιεχόμενο της Vevo. Αργότερα, η εταιρική σχέση αναμένεται να επεκταθεί και σε πολλές ακόμη χώρες: Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, και Ιταλία.

Ο Rio Caraeff, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vevo, δήλωσε ότι η ανανεωμένη εταιρική σχέση με την Yahoo θα κάνει διαθέσιμα τα μουσικά βίντεο της Vevo σε περισσότερους λάτρεις της μουσικής.

«Η Yahoo αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εταίρους μας, και το λανσάρισμά μας στο Yahoo Screen – και σύντομα σε πολύ περισσότερες χώρες και πλατφόρμες – είναι μια μεγάλη νίκη για τους χρήστες, που θέλουν να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους μουσικά βίντεο οποτεδήποτε και οπουδήποτε.”

Η αρχική συμφωνία των δυο εταιρειών, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο, και αφορούσε τη διάθεση περισσότερων από 75.000 μουσικών βίντεο στις υπηρεσίες Yahoo Screen, Yahoo Celebrity και Omg! του Ηνωμένου Βασιλείου.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS