ΑρχικήinetΜετατρέψτε τα αρχεία ήχου με το SoundKonverter 2.1.1

Μετατρέψτε τα αρχεία ήχου με το SoundKonverter 2.1.1

SoundKonverter-2-1-1To SoundKonverter, μια βοηθητική (front-end) εφαρμογή για Linux, κατάλληλη για την μετατροπή των αρχείων ήχου σε διαφορετικά formats, έφτασε επιτέλους στην έκδοση 2.1.1.  Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές ακόμη λειτουργίες, όπως εξαγωγή ήχου από βίντεο και CD ripping.

Το SoundKonverter, υποστηρίζει μεγάλο αριθμό formats, όπως flac, mp3, m4a, wma, AC3, και πολλά άλλα. Εάν ο χρήστης προσπαθήσει να μετατρέψει ένα αρχείο που δεν υποστηρίζεται, η εφαρμογή τον ενημερώνει ποιο backend χρειάζεται εγκατάσταση.

Οι προγραμματιστές του SoundKonverter έχουν κάνουν μικρές αλλαγές και έχουν προσθέσει νέα χαρακτηριστικά τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα μια σταθερή έκδοση της εφαρμογής, εμπλουτισμένη με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, να είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη.

Επιπλέον, οι προγραμματιστές προσφέρουν εκτελέσιμα για κάθε βασική διανομή Linux που κυκλοφορεί, έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνετε compile την εφαρμογή. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τον πηγαίο κώδικα, θα πρέπει να θυμάστε ότι έρχεται με ένα μεγάλο αριθμό εξαρτήσεων και ότι η εγκατάσταση ενδέχεεται να είναι χρονοβόρα.

Ελέγξτε την επίσημη ανακοίνωση για τη πλήρη λίστα με τις ενημερωμένες εκδόσεις, τις αλλαγές και τα νέα χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να κατεβάσετε το SoundKonverter 2.1.1 τώρα από εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS