ΑρχικήinetΟ αερόσακος... των κινητών

Ο αερόσακος… των κινητών

354C8E2FEA12CC3EF2042A849C1E799E

Η παράδοξη ιδέα της Honda για απόλυτη προστασία της συσκευής

Στην αγορά κυκλοφορούν πλήθος θηκών για κινητά τηλέφωνα που υπόσχονται να προσφέρουν προστασία σε περίπτωση πτώσης. Ωστόσο, η Honda έρχεται να ρίξει μια φαινομενικά παράδοξη ιδέα για την απόλυτη προστασία του κινητού με ένα διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε.

Φυσικά η Honda δεν κατασκευάζει θήκες κινητών. Το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι η φανταστική ιστορία ενός εφευρέτη που εμπνέεται από τη σειρά Honda Motors N για να λύσει το πρόβλημα των ευπαθών smartphones με τη χρήση αερόσακου!

Μπορεί το βίντεο να είναι προϊόν φαντασίας, δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τη θήκη, η οποία είναι υπαρκτή! Η θήκη διαθέτει μια σειρά έξι μικρών αερόσακων τοποθετημένων γύρω από τη συσκευή. Οι αερόσακοι ενεργοποιούνται οταν ο μηχανισμός που βασίζεται σε επιταχυνσιόμετρο «καταλάβει» ότι σημειώνεται πτώση…

airbags2Η συγκεκριμένη θήκη θα είχε βέβαια πολλά αρνητικά όπως το μεγάλο μέγεθος, το υψηλό κόστος κατασκευής αλλά και επαναφοράς μετά από μια πτώση και βέβαια τον κίνδυνο της ενεργοποίησης του μηχανισμού από σφάλμα.

Δείτε το βίντεο…

https://youtu.be/Ohp_PbYghWE

airbags1 airbags3

Πηγή: newsbeast.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS