ΑρχικήinetTeamBerserk αγόρασαν σεξουαλικά παιχνίδια σε δικαστή με την κάρτα του

TeamBerserk αγόρασαν σεξουαλικά παιχνίδια σε δικαστή με την κάρτα του

Hackers με το όνομα TeamBerserk ισχυρίζονται ότι έχουν παραβιάσει τους υπολογιστές του Souli A. Shanklin, ενός δικαστή της πολιτείας του Texas.

Οι TeamBerserk ανακοίνωσαν την επιστροφή τους τη Δευτέρα με μια δήλωση τους αναρτήθηκε στο Pastebin, απειλώντας “εταιρείες και κυβερνήσεις.”

Ο Δικαστής Souli A. Shanklin φαίνεται να είναι πρώτος στόχος τους, ως μέρος της επιχείρησης ProjectMayhem, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από τους Anonymous, το 2011.

Οι hackers διέρρευσαν συνολικά 23 εσωτερικά έγγραφα που υποτίθεται ότι έχουν κλαπεί από τους υπολογιστές του δικαστή. Ορισμένα από τα έγγραφα είναι πολύ πρόσφατα αφού έχουν ημερομηνία Δεκεμβρίου 2013.

TeamBerserk

Το πιο ενδιαφέρον κομάτι της ιστορίας που πραρουσιάστηκε για πρώτη φορά από το Softpedia, είναι ότι οι hackers κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στην πιστωτική κάρτα του δικαστή. Αμέσως μετά επισκέφτηκαν το Amazon και άρχισαν να αγοράζουν σεξουαλικά παιχνίδια για λογαριασμό του. Η ομάδα TeamBerserk δημοσίευσε μάλιστα μερικά screenshots που φαίνεται να του έχουν αγοράσει 18 παιχνίδια ενηλίκων.

lol TeamBerserk

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS