ΑρχικήUpdatesHitachi: Επενδύει ακόμα 4,5 δισ. $ για την επέκταση του δικτύου ηλεκτρικής...

Hitachi: Επενδύει ακόμα 4,5 δισ. $ για την επέκταση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας

Η Hitachi θα επενδύσει επιπλέον 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027 για την ενίσχυση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας και την επιτάχυνση της μετάβασης στην καθαρή ενέργεια.

hitachi

Οι εκκρεμείς παραγγελίες της παγκόσμιας εταιρείας τεχνολογίας έχουν υπερτριπλασιαστεί σε πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια από το 2020.

Δείτε ακόμη: Η Νέα Υόρκη αποκτά το μεγαλύτερο έργο αποθήκευσης ενέργειας μπαταριών

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Hitachi Energy υπέγραψε καθοριστικές συμφωνίες στο πλαίσιο HVDC με την RTE στη Γαλλία, τη RWE στη Γερμανία και τη Marinus Link στην Αυστραλία, καθώς και σύμβαση παροχής υπηρεσιών με την Pattern Energy στις ΗΠΑ για το έργο SunZia Transmission Project. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διασύνδεση Sa.Co.I.3 μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας.

Η εταιρεία με έδρα τη Ζυρίχη ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα υπερδιπλασιάσει τις νέες επενδύσεις της τα τελευταία τρία χρόνια στους τομείς της κατασκευής, της μηχανικής, της ψηφιακής τεχνολογίας, της Έρευνας & Ανάπτυξης και των συνεργασιών σε όλες τις μεγάλες αγορές από το 2024 έως το 2027. Αυτή η κίνηση συμπληρώνει την επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο για την αύξηση της παγκόσμιας παραγωγής μετασχηματιστών.

Η ενσωμάτωση περισσότερων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως η ηλιακή και η αιολική απαιτεί μια ασφαλή και ευέλικτη υποδομή δικτύου. Η Hitachi Energy θα αναπτύξει λύσεις βασισμένες σε ηλεκτρονικά ισχύος, αυτοματισμό δικτύων, λογισμικό και υπηρεσίες, καθώς και θα σχεδιάσει και κατασκευάσει προϊόντα υψηλής τάσης συνεχούς ρεύματος (HVDC).

Η εταιρεία θα επενδύσει περίπου 330 εκατομμύρια δολάρια σε όλα τα προϊόντα του χαρτοφυλακίου της για να επεκτείνει και να εκσυγχρονίσει το εμβληματικό εργοστάσιο στη Ludvika και να ανοίξει μια νέα πανεπιστημιούπολη στο Vasteras, και τα δύο στη Σουηδία.

Hitachi

Διαβάστε επίσης: Polestar 4: Το Νέο Πολυτελές Ηλεκτρικό Coupe SUV

Το εργοστάσιο στο Ludvika, το οποίο κατασκευάζει μετασχηματιστές, προϊόντα υψηλής τάσης και συστήματα HVDC, θα επεκταθεί κατά περισσότερα από 30.000 τετραγωνικά μέτρα. Αυτό θα επιτρέψει την κατασκευή μεγαλύτερων μετασχηματιστών για την υποστήριξη κρίσιμων έργων HVDC. Η νέα πανεπιστημιούπολη στη Vasteras θα φιλοξενήσει 1.800 υπαλλήλους, περιλαμβάνοντας ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) καθώς και μια μονάδα παραγωγής για συστήματα αυτοματισμού δικτύου. Η Hitachi Energy ανακοινώνει ότι θα αυξήσει το εργατικό δυναμικό της στη Σουηδία κατά 2.000 άτομα.

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS