ΑρχικήGamingΗ Αποκάλυψη του Dragon Age: The Veilguard Απογοήτευσε

Η Αποκάλυψη του Dragon Age: The Veilguard Απογοήτευσε

Αποκαλύφθηκε η νέα προσθήκης της σειράς Dragon Age: The Veilguard με ένα νέο κινηματογραφικό Trailer και με μερικά νέα Covers και Screenshots όμως δεν ήταν αυτό που οι φανς περιμέναν!

Οι φανς κάνουν λόγω για μια αποκάλυψη ενός art style το οποίο δεν συμβαδίζει καθόλου με αυτό των προηγούμενων παιχνιδιών. Ακόμα άλλαξαν χρώμα μαλλιών σε έναν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, τον Varric.

Δείτε επίσης: Τι δηλώνει ο Phil Spencer για το φημολογούμενο Xbox Handheld;

Δείτε και μόνοι σας το Νέο Κινηματογραφικό Τρέιλερ του Dragon Age: The Veilguard:

Μερικά απο τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια των φαν:

  • Πρέπει να λατρέψεις αυτό που μια σειρά χάνει εντελώς την οπτική της ταυτότητα για να προσελκύσει το κοινό του Fortnite.
  • Είναι spin-off για κινητά ή η επόμενη προσθήκης της κύριας σειράς;
  • Είμαι φαν του Dragon Age από την αρχή, μόλις τελείωσα άλλο ένα playthrough του Dragon Age: Inquisition, και πρέπει να πω ότι δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για αυτό το τελευταίο παιχνίδι.

Δείτε ακόμα: Το PS Plus Premium μόλις απέκτησε 6 νέα παιχνίδια για PSVR2

Επιπλέον, η επίσημη αποκάλυψη του Gameplay που περιλαμβάνει πάνω από 15 λεπτά από τις πρώτες στιγμές της εμπειρίας του παιχνίδιου θα πραγματοποιηθεί αύριο. Παρακολουθήστε την επίσημη αποκάλυψη του gameplay του Dragon Age: The Veilguard την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 17:00 στο κανάλι του Dragon Age στο YouTube.

Ας ελπίσουμε ότι οι EA δεν θα καταφέρει να απογοητεύσει και άλλο τους σκληροπυρηνικούς του franchise!

Μετά από χρόνια ανάπτυξης του Baldur’s Gate και της συνέχειάς του στα αρχικά της ιστορίας της, η BioWare ξεκίνησε να δημιουργεί το δικό της fantasy RPG. Αυτή η σειρά ξεκίνησε με το Dragon Age: Origins το 2009. Ακολούθησε με το Dragon Age II το 2011, και στη συνέχεια το Dragon Age: Inquisition το 2014. Ενώ η ιστορία της σειράς Dragon Age έχει τα πάνω και τα κάτω της, οι φανς περίμεναν με υπομονή την επιστροφή της BioWare στη σειρά, και το 2024 είναι επιτέλους η χρονιά. Μια ολοκαίνουργια εμπειρία singleplayer fantasy RPG που θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC το φθινόπωρο του 2024.

Παρακάτω η περιγραφή του παιχνιδιού απο την EA:

Το Dragon Age: The Veilguard χτίζει πάνω στους πυλώνες για τους οποίους είναι γνωστή η εμβληματική σειρά, προσφέροντας μια τολμηρή και ηρωική περιπέτεια καθοδηγούμενη από πλούσια αφήγηση, ρευστή και στρατηγική μάχη, companions και companionship, και επιλογές που έχουν σημασία.

Σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο της αναγνωρισμένης από την κριτική σειράς, οι παίκτες θα μπουν στα παπούτσια του νέου πλήρως προσαρμόσιμου ήρωα του Dragon Age, του Rook, που μάχεται στην πρώτη γραμμή μαζί με μια εξαιρετική ομάδα ηρώων γνωστών ως Veilguard. Η companionship είναι κεντρική στην εμπειρία του Dragon Age: The Veilguard, με κάθε companion να εισέρχεται στη μάχη με τις δικές του ιστορίες, κίνητρα και δέντρα ικανοτήτων. Σε αυτή την ιστορία που θα καθορίσει τη μοίρα του Thedas για πάντα, ο Rook πρέπει να αναδειχθεί, να συσπειρώσει μια ομάδα και να χτίσει σχέσεις για να γίνει ο αναπάντεχος ηγέτης που πιστεύουν οι άλλοι.”

Το Dragon Age: The Veilguard περιλαμβάνει μερικές από τις πιο βαθιές ιστορίες companion στην ιστορία του Dragon Age, πλοηγώντας τον έρωτα, την τραγική απώλεια και τις πολύπλοκες επιλογές που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους παίκτες και τη μοίρα του Veilguard,” είπε ο John Epler, Δημιουργικός Διευθυντής του Dragon Age: The Veilguard. “Οι ρίζες της αφήγησης της BioWare λάμπουν σε κάθε κεφάλαιο αυτής της περιπέτειας, και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για τους φανς του Dragon Age, καθώς και για εκείνους που είναι νέοι στη σειρά, να ζήσουν αυτήν την καλοδουλεμένη, χαρακτήρως-κεντρική αφήγηση που είναι τόσο συνυφασμένη με το DNA του στούντιο μας.”

Κάθε companion στο Dragon Age: The Veilguard φέρνει την δική του εξειδίκευση στο πεδίο της μάχης, καλώντας το θάρρος να σταθούν μαζί και να αντιμετωπίσουν αδύνατες πιθανότητες. Κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους, οι παίκτες μπορούν να συνδυάζουν διαφορετικούς συνδυασμούς ομάδας δύο από τους επτά συνολικά companions του παιχνιδιού κάθε φορά, για να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες προκλήσεις και να συνδέσουν ισχυρούς συνδυασμούς που μπορούν να αλλάξουν την πορεία οποιασδήποτε μάχης.”

Δείτε επίσης: Το Assassin’s Creed Mirage τώρα διαθέσιμο για iPhone και iPad

Τα companions του παιχνιδιού περιλαμβάνουν:

  • Bellara, μια δημιουργική και ρομαντική Veil Jumper εμμονή με την ανακάλυψη αρχαίων μυστικών.
  • Davrin, ένας τολμηρός και γοητευτικός Grey Warden που έχει γίνει διάσημος ως κυνηγός τεράτων.
  • Emmrich, ένας νεκρομάντης της Mourn Watch της Nevarra που συνοδεύεται από έναν σκελετικό βοηθό, τον Manfred.
  • Harding, η νάνα ανιχνευτής, επιστρέφει στη μάχη ως companion με την μεγάλη της καρδιά, θετική διάθεση και έτοιμο τόξο – καθώς και απροσδόκητες μαγικές δυνάμεις.
  • Lucanis, ένας συγκροτημένος και πραγματιστής δολοφόνος που κατάγεται από τη γενιά του Οίκου των Κορακιών, μιας εγκληματικής οργάνωσης γνωστής σε όλο το Thedas.
  • Neve, μια κυνική μαχήτρια για ένα καλύτερο μέλλον, τόσο ως ιδιωτικός ντετέκτιβ όσο και ως μέλος των αντάρτικων Shadow Dragons του Tevinter.
  • Taash, ένας κυνηγός δράκων συμμαχός των Lords of Fortune που ζει για την περιπέτεια και δεν διστάζει να πάρει ρίσκα.

Οι φαν μπορούν να προσθέσουν το Dragon Age: The Veilguard στις λίστες επιθυμιών τους στο PlayStation, Xbox και PC μέσω Steam/Epic Games Store.

Για επιπλέον πληροφορίες και για να μείνετε ενημερωμένοι για το Dragon Age: The Veilguard, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Πηγή: ir.ea.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS