ΑρχικήsecurityΗΠΑ: Δημοσιεύει στρατηγικές για την ασφάλεια των κρίσιμων υποδομών

ΗΠΑ: Δημοσιεύει στρατηγικές για την ασφάλεια των κρίσιμων υποδομών

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποκάλυψε νέες στρατηγικές ασφαλείας, με σκοπό την ενίσχυση των κρίσιμων υποδομών απέναντι σε απειλές που προκύπτουν από την τεχνητή νοημοσύνη (AI).

ΗΠΑ

Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές επικεντρώνονται σε τέσσερις βασικές λειτουργίες:

Διαβάστε σχετικά: Κυβέρνηση ΗΠΑ: $ 6,14 δισ. στη Micron για κατασκευή εργοστασίων τσιπ

  1. Διαχείριση κινδύνων: Ανάπτυξη μιας κουλτούρας που επικεντρώνεται στη διαχείριση κινδύνων, προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τους κινδύνους που προκύπτουν από τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.
  2. Ανάλυση κινδύνου: Κατανόηση του περιβάλλοντος χρήσης AI (τεχνητής νοημοσύνης) και των προφίλ κινδύνου για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση.
  3. Αξιολόγηση κινδύνου: Δημιουργία συστημάτων για την εκτίμηση, την ανάλυση και την εποπτεία των κινδύνων που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη.
  4. Αντιμετώπιση κινδύνου: Καθορισμός προτεραιοτήτων και λήψη μέτρων για την ασφάλεια και την αξιοπιστία της τεχνητής νοημοσύνης.

Η κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες για την προώθηση μιας ασφαλούς, υπεύθυνης και αξιόπιστης εφαρμογής της τεχνολογίας AI, διασφαλίζοντας τον σεβασμό του απορρήτου, των πολιτικών δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών των ατόμων. Επιπλέον, υπογραμμίζεται η σημασία για διαφάνεια και ασφαλείς πρακτικές σχεδιασμού προκειμένου να αξιολογηθούν και να μετριαστούν οι κίνδυνοι της τεχνητής νοημοσύνης.

Οι συστάσεις περιλαμβάνουν τη λήψη μέτρων ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης, τη διασφάλιση της ακεραιότητας των συστημάτων AI και την επιβολή αυστηρών ελέγχων πρόσβασης. Επιπλέον, αναφέρεται η ανάγκη για αντιμετώπιση επιθέσεων που εκμεταλλεύονται ευάλωτα σημεία στα συστήματα AI, όπως η ανάπτυξη τεχνικών jailbreak που επιτρέπουν την αποστολή κακόβουλων εντολών.

ΗΠΑ ασφάλεια τεχνητή νοημοσύνη

Δείτε επίσης: Η κυβέρνηση ΗΠΑ χρησιμοποιεί δεδομένα από τα push notifications

Τέλος, υπογραμμίζεται η ανάγκη για στενή συνεργασία μεταξύ κυβερνήσεων και εταιρειών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξανόμενοι κίνδυνοι ασφαλείας που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Πηγή: thehackernews

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS