ΑρχικήinetWhatsApp: Χρήστες αναφέρουν πρόβλημα κατά την αποστολή βίντεο

WhatsApp: Χρήστες αναφέρουν πρόβλημα κατά την αποστολή βίντεο

Το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και οποιοδήποτε σφάλμα επηρεάζει εκατομμύρια χρήστες. Πέρα από τα μηνύματα κειμένου, οι χρήστες στέλνουν συχνά φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία πολυμέσων. Ωστόσο, ένα νέο σφάλμα στο WhatsApp φαίνεται πως εμποδίζει τους χρήστες να μοιράζονται βίντεο με φίλους τους. Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει μόνο κάποιους Android χρήστες του WhatsApp. Προς το παρόν, δεν έχουν υπάρξει αναφορές για θέματα στο iPhone.

WhatsApp αποστολή βίντεο

Τα παράπονα έχουν αναφερθεί σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των X και Reddit. Σύμφωνα με τις αναφορές, η προσπάθεια αποστολής βίντεο που είναι αποθηκευμένα τοπικά, επιστρέφει ένα σφάλμα που λέει: “Δεν είναι δυνατή η αποστολή αυτού του βίντεο. Επιλέξτε ένα διαφορετικό βίντεο και δοκιμάστε ξανά“. Η απενεργοποίηση HEVC/H.265 recording και HDR recording δεν φαίνεται να βοηθούν.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Νέα δυνατότητα έρχεται σύντομα στο τηλέφωνό σας!

Ωστόσο, το σφάλμα δεν φαίνεται να επηρεάζει όλους τους χρήστες Android της εφαρμογής. Από την άλλη μεριά, επηρεάζει τόσο τις stable όσο και τις beta εκδόσεις του WhatsApp. Το WhatsApp Business μάλλον δεν επηρεάζεται.

Όσοι έχουν πρόβλημα με την αποστολή βίντεο, δεν αναφέρουν προβλήματα με την αποστολή φωτογραφιών και άλλων αρχείων πολυμέσων.

WhatsApp: Τι εμποδίζει την αποστολή βίντεο;

Φαίνεται ότι ένα σφάλμα στην τελευταία έκδοση του WhatsApp βρίσκεται πίσω από το πρόβλημα. Το ίδιο σφάλμα εμφανίζεται και κατά την κοινή χρήση βίντεο με τον εαυτό σας στην πλατφόρμα, ενώ επηρεάζονται και τα βίντεο που έχουν εγγραφεί απευθείας μέσω του WhatsApp.

Δείτε επίσης: Η Apple αποσύρει WhatsApp και Threads από το App Store της Κίνας

WhatsApp: Χρήστες αναφέρουν πρόβλημα με την αποστολή βίντεο

Όπως φαίνεται και από τα παράπονα στα social media, η κοινότητα των χρηστών του WhatsApp αντιδρά συνήθως με ανησυχία και απογοήτευση όταν εμφανίζονται τέτοια προβλήματα. Οι χρήστες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την υπηρεσία για την επικοινωνία τους και οποιοδήποτε σφάλμα μπορεί να προκαλέσει σημαντικές διαταραχές.

Οι χρήστες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους μέσω άλλων πλατφορμών για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να αναζητήσουν υποστήριξη από άλλους χρήστες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Δείτε επίσης: Τα chat filters του WhatsApp είναι τώρα διαθέσιμα παντού

Η αδυναμία αποστολής βίντεο στο WhatsApp μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη επικριτική στάση από τους χρήστες προς την εταιρεία, καθώς αναζητούν απαντήσεις και διαφάνεια σχετικά με το τι προκάλεσε το πρόβλημα και απαιτούν να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Πηγή: www.androidpolice.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS