ΑρχικήReviewsΤο Nokia 3210 επιστρέφει στην αγορά!

Το Nokia 3210 επιστρέφει στην αγορά!

Η HMD Global, ένας παραγωγός τηλεφώνων ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς τηλεφώνων HMD Pulse και την επανεμφάνιση δύο διαχρονικών μοντέλων Nokia: το Nokia 225 4G (έκδοση 2024) και το θρυλικό Nokia 3210 (έκδοση 2024).

Nokia 3210

Δείτε επίσης: Nokia: Παρουσιάζει τον AI βοηθό για εργαζόμενους σε βιομηχανίες

Η σειρά HMD Pulse φέρνει φρέσκιες επιλογές στην αγορά, ενώ η επανακυκλοφορία αυτών των νοσταλγικών μοντέλων της Nokia έχει δημιουργήσει σημαντικό ενδιαφέρον. Το Nokia 225 4G προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή του παλαιότερου μοντέλου του 2020, ενώ το Nokia 3210 επιστρέφει στην αγορά μετά από 25 χρόνια, προκαλώντας μια νοσταλγία σε πολλούς από τους χρήστες.

Nokia 3210 Teaser

Η Nokiamob αποκάλυψε πρώτη τις ειδήσεις σχετικά με τις τελευταίες κυκλοφορίες τηλεφώνων της HMD Global στην Κένυα, ωστόσο δεν παρουσίασε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Nokia 225 4G. Ωστόσο, στην ανάρτησή τους μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές που είχαν διαρρεύσει προηγουμένως, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα αυτού του κινητού τηλεφώνου.

Η μεγάλη ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από 25 χρόνια, το διάσημο τηλέφωνο επιστρέφει». Η επανέκδοση αυτή αποτελεί φόρο τιμής στο θρυλικό Nokia 3210, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις 18 Μαρτίου 1999. Το τηλέφωνο έχει αναβαθμιστεί με μια νέα εμφάνιση και μια ενημερωμένη διεπαφή που ενσωματώνει το κλασικό στυλ με σύγχρονα στοιχεία. Οι διαρροές φωτογραφιών υποδεικνύουν ότι η νέα σχεδίαση φέρνει περισσότερες ομοιότητες με το Nokia 6310 του 2021 παρά με το πρωτότυπο Nokia 3210.

nokia 3210

Διαβάστε ακόμη: Το Τέλος της Nokia: Η HMD αποσύρει το όνομα από τα τηλέφωνά

Το ανανεωμένο Nokia 3210 έρχεται με μερικές καλές αναβαθμίσεις. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια νέα πίσω κάμερα με συνοδευτική μονάδα φλας. Αξιοσημείωτη είναι η προσθήκη του νέου λογοτύπου της Nokia και της HMD. Ο φρέσκος σχεδιασμός συνοδεύεται από μια αυξημένη διάρκεια ζωής μπαταρίας και αναβαθμισμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας, όπως Bluetooth και 4G. Και το καλύτερο; Το εμβληματικό παιχνίδι Snake παραμένει, προσφέροντας τη δυνατότητα να συνεχίσετε να απολαμβάνετε αυτή την κλασική διασκέδαση.

Πηγή: mashable.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS