ΑρχικήHow ToΠώς να επιτρέψετε τα αναδυόμενα παράθυρα σε Mac

Πώς να επιτρέψετε τα αναδυόμενα παράθυρα σε Mac

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε ορισμένα αναδυόμενα παράθυρα σε Mac, χωρίς να επηρεάζονται τα παράθυρα που θέλετε πραγματικά να δείτε.

Δείτε επίσης: Η Apple επεκτείνει το Self Service Repair Πρόγραμμα στα M3 MacBook Pro και iMac

αναδυόμενα παράθυρα Mac

Όταν λέμε “αναδυόμενα παράθυρα“, σίγουρα μία από τις πρώτες σκέψεις που έρχεται στο μυαλό είναι αυτά τα επιθετικά μίνι παράθυρα που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στην οθόνη όταν προσπαθείτε να περιηγηθείτε σε έναν ιστότοπο. Αυτό είναι σίγουρα ένα είδος αναδυόμενων παραθύρων, αλλά τι θα γινόταν αν σας λέγαμε ότι δεν είναι όλα τα αναδυόμενα παράθυρα ενοχλητικά; Οι ειδοποιήσεις από τους αγαπημένους σας ιστότοπους μπορεί να είναι κάτι που δεν θέλετε να χάσετε.

Υπάρχει λοιπόν τρόπος να απενεργοποιήσετε ορισμένα αναδυόμενα παράθυρα σε Mac, χωρίς να επηρεάζετε τα άμεσα παράθυρα που θέλετε πραγματικά να δείτε; Ναι υπάρχει! Αυτές οι ρυθμίσεις βρίσκονται στο macOS και δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθετε πώς να τις χρησιμοποιείτε.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV10 hours ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV14 hours ago

Ενεργοποίηση αναδυόμενων παραθύρων στο Safari

Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Mac σας, κάνει τη διαχείριση των αναδυόμενων παραθύρων πολύ απλή. Δείτε τι πρέπει να κάνετε:

Βήμα 1: Με το Safari ενεργό, κάντε κλικ στο Safari που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία, ακολουθούμενο από τις Ρυθμίσεις στο αναπτυσσόμενο μενού που προκύπτει.

Δείτε ακόμα: Apple “Scary Fast” event: Νέα τσιπ M3 και υπολογιστές Mac

Βήμα 2: Σε ένα αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στην καρτέλα Ιστότοποι στο επάνω μέρος, ακολουθούμενη από την καταχώρηση των αναδυόμενων παραθύρων στα αριστερά.

Βήμα 3: Για να ενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο στο Mac σας, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο όνομα του ιστότοπου και κάντε κλικ στην επιλογή Αποδοχή. Εάν θέλετε να επιτρέπετε τα αναδυόμενα παράθυρα σε όλους τους ιστότοπους, επιλέξτε Να επιτρέπεται στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή Κατά την επίσκεψη σε άλλους ιστότοπους που βρίσκονται στο κάτω μέρος.

Βήμα 4: Τέλος, όταν το Safari αποκλείει ενεργά ένα αναδυόμενο παράθυρο, εμφανίζεται μια μικρή ειδοποίηση στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης για να σας ενημερώσει ότι συνέβη. Εάν χρειάζεστε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο για να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία, τότε μπορείτε να την ανακτήσετε γρήγορα. Απλώς κάντε κλικ στην ειδοποίηση και το Safari θα σας δώσει την επιλογή να δείτε το αναδυόμενο παράθυρο.

Δείτε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο Mac σας;

Είναι ένας χρήσιμος τρόπος εάν προβάλλετε περιστασιακά ένα αναδυόμενο παράθυρο, αλλά δεν θέλετε να αλλάξετε οριστικά καμία από τις ρυθμίσεις στο Mac σας.

Πηγή: digitaltrends

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS