ΑρχικήinetΗ ταινία με τη Jennifer Lopez μας διδάσκει να εκτιμάμε το AI

Η ταινία με τη Jennifer Lopez μας διδάσκει να εκτιμάμε το AI

Στη σημερινή εποχή, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) προκαλεί ανησυχία σε πολλούς—οι επιπτώσεις μιας ανεξέλεγκτης τεχνολογικής εξέλιξης που εισβάλλει σε διάφορους τομείς, από τη δημοσιογραφία και την επιστήμη έως την ψυχαγωγία, αναστατώνοντας τα πάντα με την τελευταία τάση.

AI τεχνητή νοημοσύνη Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez σε συνεργασία με το Netflix, μας προσκαλεί στον κόσμο του Atlas, προκαλώντας μας να αναρωτηθούμε: Τι θα συνέβαινε αν το να μάθουμε να αγαπάμε την τεχνητή νοημοσύνη μας οδηγούσε σε μια επική ταινία, στο στυλ του Titanfall;

Δείτε επίσης: Οι συνδρομητές του Netflix ξεπέρασαν τα 270 εκατομμύρια

Το Netflix μας προσέφερε μια ματιά στην πρωτότυπη και παράδοξη σύλληψη που αποτελεί «την ταινία με την Jennifer Lopez και τα mecha, Atlas». Το αρχικό τρέιλερ μας σύστησε την Lopez ως την πρωταγωνίστρια, ως Atlas-μην τον μπερδεύετε με το ομώνυμο πρόσφατα αναβαθμισμένο ρομπότ της Boston Dynamics- να αντιμετωπίζει τον τρόμο ενός εχθρικού εξωγήινου κόσμου με τη βοήθεια ενός γιγαντιαίου πιλοτικού ρομπότ. Το δεύτερο τρέιλερ όμως προσθέτει επιπλέον στοιχεία στην πλοκή, καθιστώντας την ταινία λιγότερο μια απλή ιστορία και περισσότερο μια εξερεύνηση πάνω στην αναγκαιότητα της Jennifer Lopez να κατανοήσει τι σημαίνει η έννοια της τεχνητής νοημοσύνης και των ορίων της.

Αυτή η σκηνή αποκαλύπτει τον αντίπαλο Simu Liu, ένα AI ρομπότ με το όνομα Harlan, σχεδιασμένο για να βοηθήσει την ανθρωπότητα, που όμως εξελίχθηκε σε απειλή. Μετά την προδοσία από τον Harlan, η Atlas βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αναγκασμένη να αναθεωρήσει τις απόψεις της για την τεχνητή νοημοσύνη. Όταν μια αποστολή πάει στραβά, είναι αναγκασμένη να φορέσει μία τεράστια μηχανική πανοπλία και να συνεργαστεί με το AI (τεχνητή νοημοσύνη) του διαστημοπλοίου, τον Smith, αναγκάζοντας τη να μάθει πως να ξεπερνά τις ανθρώπινες αδυναμίες με τη βοήθεια ενός γιγαντιαίου ρομπότ.

Διαβάστε περισσότερα: Netflix: Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές;

Παρόλο που είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείς τη Jennifer Lopez να πρωταγωνιστεί σε μια ταινία εμπνευσμένη από την δημοφιλή σειρά παιχνιδιών Titanfall της Respawn, με έμφαση στη μηχανική σχεδίαση, πρέπει επίσης να μάθεις να αναπτύσσεις αγάπη για τον ρομποτικό σου σύντροφο, ο οποίος θυμίζει τη Siri!».

Πηγή: gizmodo.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS