ΑρχικήinetΑνταλλάξτε το παλιό σας όχημα σας για να αποκτήσετε έκπτωση στο R1...

Ανταλλάξτε το παλιό σας όχημα σας για να αποκτήσετε έκπτωση στο R1 της Rivian

Προς τιμήν της Ημέρας της Γης, η Rivian παρουσίασε μια νέα προσφορά «Ηλεκτρικής Αναβάθμισης», όπου οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ποικίλες εκπτώσεις σε ένα R1S ή R1T EV, ανταλλάσσοντας ορισμένα μοντέλα οχημάτων καύσης. Ενδιαφέρεστε για τις προϋποθέσεις; Διαβάστε περισσότερα.

rivian

Η Rivian ανακοίνωσε σήμερα την εισαγωγή μιας νέας πρωτοβουλίας για να προσελκύσει πελάτες, προσφέροντας ελκυστικές εκπτώσεις σε όσους επιλέξουν να αγοράσουν ή να μισθώσουν ένα νέο R1 EV μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024, εφόσον πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πέρα από την άμεση οικονομική επιβράβευση στην αγορά ή μίσθωση ενός R1, οι πελάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα έτος δωρεάν χρήσης του δικτύου φόρτισης Rivian Adventure Network (RAN), προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στην ήδη υπάρχουσα προσφορά.

Δείτε περισσότερα: Rivian: Έφτασε τις 100.000 παραγωγές EV οχημάτων

Δείτε αναλυτικά τις εκπτώσεις που προσφέρονται στους πελάτες R1 στις ΗΠΑ και τον Καναδά:

R1T Standard, Standard+ πακέτο – 3.000 $ / 4.500 $ CAD

R1T Large Pack – 4.000 $ / 6.000 $ CAD

R1T Max Pack – 5.000 $ / 7.500 $ CAD

R1S Large Pack – 1.000 $ / 1.500 $ CAD

Πρόσθετοι όροι ανά Rivian:

Οποιαδήποτε επιλογή μοντέλου και πακέτου από την Rivian που δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα δεν είναι επιλέξιμη για την εν λόγω προσφορά. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, οι διαμορφώσεις των οχημάτων Rivian πρέπει να επιλεγούν και να αποκτηθούν είτε μέσω αγοράς είτε μέσω μίσθωσης από το διαδικτυακό κατάστημα της Rivian. Για την κράτηση της επιθυμητής διαμόρφωσης μέσω του Shop, απαιτείται μια μη επιστρέψιμη προκαταβολή 1.000 δολαρίων. Η έκπτωση θα εφαρμοστεί κατά τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης του οχήματος Rivian R1.

Η Rivian επισημαίνει ότι προκειμένου οι αγοραστές/μισθωτές R1 να δικαιούνται τις παραπάνω εκπτώσεις, πρέπει να ανταλλάσσουν ένα όχημα εσωτερικής καύσης, αλλά όχι οποιοδήποτε αυτοκίνητο αερίου, καθώς πρέπει να είναι ένα από τα παρακάτω.

Audi:

Q5, Q7, Q8 – 2018 ή νεότερο

BMW:

X3, X5, X7 – 2018 ή νεότερο

Ford:

F-150, Explorer, Expedition, Bronco (εκτός Bronco Sport) – 2018 ή νεότερο

Jeep:

Grand Cherokee, Wrangler, Gladiator – 2018 ή νεότερο

Toyota:

Tacoma, Tundra, Highlander, 4Runner – 2018 ή νεότερο

rivian ανταλλαγή

Διαβάστε ακόμα: Η Rivian ανακοίνωσε τα R2, R3 και R3X: Τα νέα ηλεκτρικά SUV

Η Rivian κάνει ένα έξυπνο βήμα, απαλλάσσοντας τους δρόμους από οχήματα εσωτερικής καύσης και προωθώντας τα ηλεκτρικά R1 EV, παράλληλα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που συνδέονται με τις προσφορές κάποιων ανταγωνιστών της στον τομέα του αερίου. Η προσφορά της περιλαμβάνει μια έκπτωση από την Rivian και έναν χρόνο δωρεάν φόρτισης για κάθε ανταλλαγή οχήματος εσωτερικής καύσης.

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS