ΑρχικήinetBYD: Ανταγωνίζεται οχήματα φυσικού αερίου λανσάροντας το EV Qin Plus Honor Edition

BYD: Ανταγωνίζεται οχήματα φυσικού αερίου λανσάροντας το EV Qin Plus Honor Edition

Η BYD ανταγωνίζεται τα αυτοκίνητα που λειτουργούν με φυσικό αέριο, καθώς εισάγει νέα ηλεκτρικά οχήματα σε πιο προσιτές τιμές.

Μετά την κυκλοφορία του νέου Qin Plus EV Honor Edition τη Δευτέρα, η BYD ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας εποχής στην ηλεκτρική κινητικότητα, η οποία είναι πιο οικονομική από το πετρέλαιο.

Δείτε επίσης: Ford: Προχωρά σε μια πιο προσιτή προσέγγιση των EV οχημάτων

Ανάπτυξη σε νέες κατηγορίες ηλεκτρικών (EV) οχημάτων.

Μετά την υπέρβαση της Tesla για την κατάκτηση της κορυφής ως τον κορυφαίο κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων στις πωλήσεις παγκοσμίως κατά το τέταρτο τρίμηνο, η BYD σχεδιάζει να διατηρήσει τη δυναμική της έως το 2024.

Τα νέα σχέδια για ηλεκτρικά οχήματα της BYD διέρρευσαν νωρίτερα αυτό το μήνα, παρουσιάζοντας πολλά νέα ηλεκτρικά μοντέλα σε βασικές κατηγορίες.

Παρότι η BYD είναι κυρίως γνωστή για τα ηλεκτρικά της οχήματα με χαμηλό κόστος, όπως τα Dolphin, Atto 3 και Seal, η αυτοκινητοβιομηχανία πρόσφατα διευρύνθηκε σε νέες αγορές. Τον περασμένο Ιανουάριο, η BYD εισήγαγε το πολυτελές brand Yangwang με αρχικές τιμές περίπου 140.000 $ (1.000.000 RMB).

Η πολυτελής εταιρεία παρουσίασε το πρώτο της όχημα, το U8 off-roader, τον Σεπτέμβριο. Η BYD αποκάλυψε το πρώτο ultra-premium sedan της σειράς, το YangWang U7, τον περασμένο μήνα.

BYD EV Qin Plus Honor Edition

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το Κινεζικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής (MIIT), το U7 φέρει ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με ισχύ περίπου 1.300 ίππων και αυτονομία περίπου 800 χιλιομέτρων σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης CLTC 500 mi.

Διαβάστε ακόμη: Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αντικαθιστούν τα εταιρικά αυτοκίνητα

Η εταιρεία θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο, το Yangwang U9, στις 25 Φεβρουαρίου. Το όχημα μπορεί να επιταχύνει από 0 σε 60 μίλια ανά ώρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.

Η BYD παρουσιάζει τα νέα SUV μεσαίου μεγέθους, τα Sea Lion 07 και Song L, στο πλαίσιο της επέκτασής της στις κορυφαίες παγκόσμιες αγορές.

Το ηλεκτρικό BYD Qin Plus EV ξεκινά ανταγωνισμό τιμών με τα βενζινοκίνητα οχήματα, ξεκινώντας από 15.000 δολάρια.

Η BYD παρουσίασε σήμερα νέες εκδόσεις σε δύο από τα σεντάν της, με στόχο να διευρύνει το μερίδιο αγοράς περισσότερο από τα οχήματα βενζινοκίνητα οχήματα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία κυκλοφόρησε το Qin Plus Honor Edition με τρεις σημαντικές ανανεώσεις. Η έκδοση DM-i (PHEV) ξεκινά από 79.800 γιουάν (περίπου 10.000 ευρώ) και διαθέτει μέχρι 120 χλμ αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC.

Η έκδοση Qin Plus EV της BYD έχει πέντε μοντέλα με τιμές από 109.800 RMB έως 139.800 RMB (15.200 $ έως 139.800 RMB (19.400 $).

Η πλήρως ηλεκτρική έκδοση διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα με μέχρι 134 hp (100 kW) και μέγιστη ροπή 132 lb-ft (180 Nm). Θα είναι διαθέσιμη με μπαταρία είτε 48 kWh είτε 57,6 kWh, προσφέροντας αυτονομία έως 261 μίλια (420 χλμ) και 316 μίλια (510 χλμ) CLTC, αντίστοιχα.

BYD EV Qin Plus Honor Edition

Διαβάστε ακόμη: Ημιηλεκτρικό φορτηγό με 1.000 kWh οργώνει στο χιόνι like a boss

Το περασμένο έτος, η BYD κυκλοφόρησε το Qin Plus Champion Edition στην ίδια τιμή με τα οχήματα που λειτουργούν με φυσικό αέριο, καθιστώντας την αμέσως ανταγωνιστική στον τομέα των οχημάτων που κινούνται με καύσιμα.

Πηγή: electrek.co

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS