ΑρχικήGamingiOS 17.5: Προσθέτει το παιχνίδι λέξεων «Quartiles» για συνδρομητές Apple News+

iOS 17.5: Προσθέτει το παιχνίδι λέξεων «Quartiles» για συνδρομητές Apple News+

Παρόλο που η πρώτη beta έκδοση του iOS 17.5 παρουσιάζει περιορισμένες νέες λειτουργίες, περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα προσθήκη για τους συνδρομητές του Apple News+ : το παιχνίδι λέξεων Quartiles.

quartiles ios 17.5

Το Quartiles σας προκαλεί να συνδυάσετε πλακίδια για τη δημιουργία λέξεων, συγκεντρώνοντας πόντους. Κάθε παίκτης ξεκινά με ένα πλέγμα 20 πλακιδίων, με τις λέξεις να μπορούν να σχηματιστούν από ένα έως τέσσερα πλακίδια.

Διαβάστε επίσης: iOS 17.5: Επιτρέπει στους χρήστες της ΕΕ να κατεβάζουν εφαρμογές από ιστότοπους

Ο όρος «Quartiles» αναφέρεται σε λέξεις που αποτελούνται από τέσσερα πλακίδια και εάν καταφέρετε να ανακαλύψετε τα πέντε από αυτά σε κάθε παζλ, κερδίζετε ένα επιπλέον μπόνους 40 πόντων. Το Gadget Hacks παρέχει μια εκτενέστερη περιγραφή του παιχνιδιού, εμβαθύνοντας στις λεπτομέρειες.

Το Quartiles είναι το τρίτο παιχνίδι στη σειρά παζλ που διατίθεται μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας του Apple News+, μαζί με τα δημοφιλή Crossword και Crossword Mini. Από την εισαγωγή της beta έκδοσης του iOS 17.5, τα τρία παιχνίδια έχουν πλέον ενσωματωθεί στο Game Center, εμπλουτίζοντας την εμπειρία τους με βαθμολογικούς πίνακες.

Σε iPhone που έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση iOS 17.5 beta, το Quartiles είναι προσβάσιμο μέσω του Apple News, κάτω από το following tab → πάζλ. Το ίδιο παιχνίδι είναι διαθέσιμο και για χρήστες iPad και Mac, με τις εκδόσεις iPadOS 17.5 και macOS 14.5 beta αντίστοιχα.

Το Apple News+ είναι προσβάσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα παιχνίδια παζλ είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά, προς το παρόν τουλάχιστον.

quartiles ios 17.5

Δείτε περισσότερα: Το iPadOS 17.5 Beta παραπέμπει δυνητικά στο νέο Apple Pencil

Η έκδοση iOS 17.5 θα κυκλοφορήσει πιθανότατα τον Μάιο.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS