ΑρχικήinetFord Mustang Mach-E 2024: Καλύτερη Αυτονομία & Έκδοση Rally

Ford Mustang Mach-E 2024: Καλύτερη Αυτονομία & Έκδοση Rally

Ford Mustang Mach-E

Η Ford αποκαλύπτει το νέο Mustang Mach-E του 2024 με μεγαλύτερη αυτονομία, ταχύτερη επιτάχυνση και ταχύτερη φόρτιση, καθώς και μια νέα έκδοση επιδόσεων Rally.

Ο αμερικανικός κατασκευαστής αυτοκινήτων έχει συγκεντρώσει μια αρκετά αργή ενημέρωση για το μοντέλο του τρέχοντος έτους, αλλά αξίζει τον κόπο.

Δείτε επίσης: Το νέο Audi S3 είναι το ισχυρότερο που κατασκευάστηκε ποτέ

Το Mustang Mach-E του 2024 έχει μια ωραία αύξηση σε όλα τα επίπεδα για το ηλεκτρικό SUV.

Καταρχάς, όλα τα μοντέλα έχουν μια ωραία μικρή αύξηση στο εκτιμώμενο εύρος EPA, με την επέκταση της μπαταρίας να παίρνει τώρα μέχρι 514 χιλιόμετρα εύρος με την ρύθμιση του κινητήρα οδήγησης στους πίσω τροχούς.

Με τη βελτίωση της απόδοσης, η Ford προσφέρει μια σημαντική βελτίωση στον χρόνο γρήγορης φόρτισης. 

Ford Mustang Mach-E
Mustang Mach-E

Η Ford μιλάει τώρα για 36,2 λεπτά χρόνο φόρτισης από 10 έως 80% για τα μοντέλα Mach-E με επέκταση μπαταρίας:

Το SUV Mustang Mach-E του 2024 με την διαθέσιμη επέκταση μπαταρίας φορτίζει σχεδόν 20% ταχύτερα με φόρτιση DC fast από προηγούμενα μοντέλα, επιτρέποντας στους οδηγούς να φορτίζουν από 10-80% σε περίπου 36,2 λεπτά και να επιστρέφουν στο δρόμο – αυτό είναι 8,8 λεπτά γρηγορότερα από προηγούμενα μοντέλα – και οι προσφορές μπαταρίας με κανονική αυτονομία φορτίζουν 10-80% σε 32,3 λεπτά, που είναι 5,7 λεπτά γρηγορότερα από το Mustang Mach-E στην αρχική έκδοση.

Δείτε ακόμα: Το νέο Mercedes-AMG GT 43 ανταλλάσσει τον V8 για 4 κυλίνδρους

Τέλος, το μοντέλο του 2024 φέρνει μια αύξηση στην απόδοση – καθώς και ένα νέο μοντέλο απόδοσης.

Η νέα “Performance Upgrade” της Ford έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου επιτάχυνσης του Mach-E GT από 0 σε 100 χλμ/ώρα κατά μισό δευτερόλεπτο:

Mustang Mach-E GT

Το Mustang Mach-E GT του 2024 με το πακέτο “Performance Upgrade” είναι πραγματικά το γρηγορότερο Mustang Mach-E μέχρι σήμερα.0 – 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα, είναι πιο γρήγορο από τόσο το Tesla Model Y Performance όσο και το Porsche Macan 4 Electric. Κάνει το¼ του μιλιού (400μ.) σε μόλις 11,8 δευτερόλεπτα, αγγίζοντας την ταχύτητα των 183 χλμ/ώρα.

Δείτε επίσης: Η Rivian ανακοίνωσε τα R2, R3 και R3X: Τα νέα ηλεκτρικά SUV

Η Αναβάθμιση Απόδοσης είναι προαιρετική στο Mach-E GT, αλλά είναι τυπική στο νέο Ford Mustang Mach-E Rally.

Mustang Mach-E Rally

Η Ford λέει ότι η νέα έκδοση του οχήματος είναι ρυθμισμένη τόσο για οδική όσο και για εκτός δρόμου οδήγηση, και είναι ανυψωμένη κατά μια ίντσα από το GT. Το Rally είναι ανυψωμένο 1″ πιο ψηλά από το GT, ρυθμισμένο τόσο για οδική όσο και για εκτός δρόμου οδήγηση, με ζάντες εμπνευσμένες από ράλι, ελαστικά εντός-εκτός δρόμου, αεροτομή και ράλι πακέτο ριγέ σχεδιασμού.

Συνολικά, το νέο μοντέλο του 2024 φέρνει ένα νέο μοντέλο στο Mach-E, την έκδοση Rally, και αναβάθμιση της απόδοσης, της αυτονομίας και της φόρτισης σε ολόκληρη την υπάρχουσα σειρά.

Ford Mustang Mach-E

Πηγή: electrek

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS