ΑρχικήUpdatesΔιέρρευσε το λευκό Xbox Series X χωρίς μονάδα δίσκου

Διέρρευσε το λευκό Xbox Series X χωρίς μονάδα δίσκου

Διέρρευσε το λευκό Xbox Series X, που απ’ ότι φαίνεται, είναι μια έκδοση του μαύρου Xbox Series X χωρίς μονάδα δίσκου.

xbox series x

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν αρχικά από την Exputer, απεικονίζουν μια λευκή κονσόλα Xbox Series X που μοιάζει με τη λευκή Xbox Series S. Σύμφωνα με την αναφορά, η κονσόλα αυτή θα διαθέτει διαφορετικό μηχανισμό για την ψύξη των επεξεργαστών, καθώς και αναβαθμισμένα εξαρτήματα.

Διαβάστε περισσότερα: Νέες Προσθήκες στο Xbox Game Pass για τον Μάρτιο 2024

Επιπλέον, ο Brad Sams, δηλώνει ότι το πλαίσιο στο λευκό Xbox Series X είναι πανομοιότυπο με αυτό του μαύρου Series X. Αυτό υποδηλώνει ότι η λευκή έκδοση δεν θα έχει διαφοροποίηση στις προδιαγραφές. Η κυκλοφορία της κονσόλας αναμένεται τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, με τιμή χαμηλότερη από το μαύρo.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, διέρρευσαν έγγραφα που φανερώνουν μερικά από τα μελλοντικά σχέδια της Microsoft. Οι διαρροές περιλάμβαναν αναβαθμίσεις για τις κονσόλες Series S και X, με την πρώτη να έχει την κωδική ονομασία Ellewood και τη δεύτερη την κωδική ονομασία Brooklin. Και οι δύο ήταν ψηφιακές κονσόλες.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε ένα χρονοδιάγραμμα, με το Ellewood να προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2024, ενώ το Brooklin ήταν προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο του 2024. Αν το λευκό Series X κυκλοφορήσει πιθανόν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε υπάρχει πιθανότητα η Microsoft να τροποποιήσει τη mid-generation στρατηγική ανανέωσης.

Xbox Series

Δείτε ακόμη: Το Final Fantasy 14 κυκλοφορεί επίσημα στα Xbox Series X/S

Η Microsoft, σύμφωνα με φήμες, αναπτύσσει μια φορητή συσκευή Xbox, ενώ η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζει μια κονσόλα επόμενης γενιάς.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS