ΑρχικήUpdatesΔείτε τη διαφήμιση του iPhone 15 για το FaceID με τίτλο "Nice...

Δείτε τη διαφήμιση του iPhone 15 για το FaceID με τίτλο “Nice Try”

Σήμερα, η Apple δημοσίευσε μια νέα διαφήμιση για το iPhone 15 με τίτλο “Nice Try!” στο κανάλι του στο YouTube στη Σιγκαπούρη. Η διαφήμιση αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο το Face ID προστατεύει την ιδιωτικότητά σας.

iphone 15 faceID spot

Στο παρακάτω βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, εμφανίζεται μια ειδοποίηση iMessage στο iPhone 15 ενός κοριτσιού έχοντας αφήσει τη συσκευή της σε ένα τραπέζι φαγητού όπου βρίσκεται η οικογένειά της ενώ εκείνη βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο. Τα περίεργα μέλη της οικογένειας προσπαθούν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή για να διαβάσουν το μήνυμα, αλλά το Face ID τους εμποδίζει από το να το επιτύχουν.

Διαβάστε σχετικά: Apple: Κατασκευάζει το iPhone 15 με οθόνη 6,1 ιντσών στη Βραζιλία

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος χωρίς τη χρήση του Face ID, ακολουθήστε αυτά τα βήματα: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις, πηγαίνετε στην κατηγορία Ειδοποιήσεις, επιλέξτε Εμφάνιση Προεπισκόπησης και κατόπιν επιλέξτε την επιλογή When Unlocked.

Έτσι, μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής σας, προστατεύοντας έτσι την ιδιωτικότητά σας ακόμα και όταν η συσκευή είναι σε προσβάσιμη θέση για άλλα άτομα.

Η Apple συνεχίζει την ανάπτυξη λειτουργιών που ενισχύουν την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των χρηστών της, παρέχοντας παράλληλα χρήσιμες οδηγίες για τη βέλτιστη χρήση των προϊόντων της.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS