ΑρχικήUpdatesKυκλοφορία του Moto G 2024: Νέα φθηνή επιλογή της Motorola

Kυκλοφορία του Moto G 2024: Νέα φθηνή επιλογή της Motorola

Η νέα σειρά τηλεφώνων Moto G της Motorola για το 2024 προσφέρει προηγμένες δυνατότητες και προσιτές τιμές.

Η νέα σειρά τηλεφώνων Moto G της Motorola για το 2024 προσφέρει προηγμένες δυνατότητες και προσιτές τιμές.

Η Motorola κυκλοφορεί την έκδοση του 2024 του φθηνού της τηλεφώνου “Moto G”. Σήμερα έχουμε δύο εκδόσεις, το “Moto G 5G 2024” και το “Moto G Power 5G 2024” για να επιλέξουμε. Η βασική έκδοση του Moto G 2024 κοστίζει 199,99 δολάρια, ενώ η έκδοση Power είναι 299,99 δολάρια.

Δείτε ακόμα: iPhone 17: Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση οθόνης που χρόνια περιμέναμε;

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο βασικό μοντέλο Moto G είναι πολύ διαφορετικά. Έχουμε μια οθόνη LCD 6,6 ιντσών χαμηλής ανάλυσης, υψηλού ρυθμού ανανέωσης 120 Hz, 1612×720 και ένα Snapdragon 4 Gen 1. Το τηλέφωνο διαθέτει 8GB RAM, 128GB αποθήκευσης και μπαταρία 5000 mAh με φόρτιση 18 W. Έχετε πολλά επιπρόσθετα: ένα έξοδο ακουστικών 3,5 χιλιοστών, NFC (!), έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και ένα υποδοχέα microSD. Ο Snapdragon 4 Gen 1 είναι μια φθηνή επιλογή επεξεργαστή από τη Qualcomm, ένας επεξεργαστής 6 nm με δύο CPU Cortex A78 και έξι CPU A55. Φαίνεται εγκληματικό ότι αυτοί οι φθηνοί επεξεργαστές της Qualcomm δίνουν προτεραιότητα σε 5G ζώνες που είναι μόλις αισθητές και υποστηρίζουν μόνο το 802.11ac, γνωστό και ως “Wi-Fi 5”, που πρωτοεμφανίστηκε στα smartphones το 2013.

Δείτε επίσης: Σημάδια ότι χρειάζεστε νέο τηλέφωνο!

Στο πίσω μέρος του βασικού μοντέλου Moto G υπάρχει μια πραγματική κάμερα, ένας αισθητήρας 50MP στο πίσω μέρος και ένας αισθητήρας “macro” 2MP μόνο για εμφάνιση. Η μπροστινή κάμερα είναι 8MP. Το 2024 Moto G και το Moto G Power έχουν παρόμοια ονόματα αλλά μοιράζονται σχεδόν καθόλου εξαρτήματα. Η έκδοση Power έχει μια οθόνη LCD 6,7 ιντσών υψηλής ανάλυσης 2400×1080, ταχύτητα ανανέωσης 120 Hz, ένα SoC MediaTek Dimensity 700, 8GB RAM, 128GB αποθήκευσης και μια μπαταρία 5000 mAh. Ο επεξεργαστής MediaTek είναι παρόμοιος με τον της Qualcomm – ένας επεξεργαστής 6 nm με δύο CPU Cortex A78 και έξι CPU A55. Το όνομα “Power” δικαιολογείται μόνο από την ταχύτερη φόρτιση 30 W και την εκπληκτική περιλαμβανόμενη φόρτιση 15 W ασύρματης φόρτισης. Έχει όλα τα ίδια επιπλέον χαρακτηριστικά με το μοντέλο βάσης και την ίδια παλαιότητα 11 ετών στο πρότυπο Wi-Fi. Οι κάμερες είναι αισθητήρας 50MP και macro 8MP στο πίσω μέρος και αισθητήρας 16MP στο μπροστινό μέρος.

Τα σχέδια και των δύο τηλεφώνων μοιάζουν σχεδόν ταυτόσημα, με επίπεδες οθόνες στην πρόσοψη, ασύμμετρα περιθώρια με μεγαλύτερο κάτω τμήμα και επίπεδες πλευρές. Τα πίσω μέρη έχουν μια επεξεργασία “vegan leather”, δηλαδή πλαστικό που έχει υποστεί επεξεργασία για να δώσει μια είδηση δέρματος, και ενώ δεν είναι αδιάβροχα, η Motorola λέει ότι είναι “ανθεκτικά στις πιτσιλιές”. Και τα δύο τηλέφωνα προειδοποιούν ότι μπορεί να μην λάβετε έναν φορτιστή με πλήρη ισχύ στο κουτί, ανάλογα με τον πάροχο σας και την περιοχή σας, οπότε προσέχετε.

Δείτε ακόμα: Apple: Κατασκευάζει το iPhone 15 με οθόνη 6,1 ιντσών στη Βραζιλία

Και τα δύο τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα σε περισσότερους προπληρωμένους φορείς χαμηλού κόστους, μαζί με ξεκλείδωτες πωλήσεις στο Amazon, στο Motorola.com και στο Best Buy. Η έκδοση Power θα κυκλοφορήσει πρώτα στη Cricket στις 22 Μαρτίου με “έπειτα διαθεσιμότητα” σε άλλους παρόχους, και οι ξεκλείδωτες πωλήσεις ξεκινούν στις 29 Μαρτίου. Η βασική έκδοση ξεκινά τις πωλήσεις στις 21 Μαρτίου, ενώ οι ξεκλείδωτες πωλήσεις θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 2 Μαΐου.

Πηγή πληροφοριών: arstechnica.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS