ΑρχικήgamingΟι fans του Stardew Valley τρελαίνονται με τα Patch Notes 1.6

Οι fans του Stardew Valley τρελαίνονται με τα Patch Notes 1.6

Patch Notes 1.6
Stardew Valley

Η γρήγορη ενημέρωση 1.6 του Stardew Valley εισάγει νέο περιεχόμενο παιχνιδιού όπως ένα νέο φεστιβάλ και διάλογο, και φέρνει και μερικές αλλαγές ποιότητας ζωής μαζί της. Ο προγραμματιστής του Stardew Valley, ο Eric ‘ConcernedApe’ Barone, ήταν σε επαφή με πολλές λεπτομέρειες της ενημέρωσης μέχρι στιγμής, αλλά πρόσφατα άφησε να διαρρεύσει ένα στοιχείο που αποδεικνύεται πολύ σημαντικό από ό,τι φαίνεται στην επιφάνεια.

Δείτε επίσης: Το Hearthstone γιορτάζει τα 10 χρόνια με το Whizbang’s Workshop

Ο προγραμματιστής Eric ‘ConcernedApe’ Barone έδωσε μια γεύση των επερχόμενων Patch Notes 1.6 του Stardew Valley στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι άνθρωποι φαίνεται ότι είναι ενθουσιασμένοι για την αλλαγή.

Κατά τη διάρκεια της σύνταξης των Patch Notes, ο ConcernedApe έκανε tweet την ακόλουθη παράγραφο:

” Χαίρετε, ερωτευμένοι με τα δέντρα φρούτων του κόσμου. Μετά τα Patch Notes 1.6, οι παίκτες του Stardew Valley θα αποκτήσουν ένα φυτώριο των δέντρων φρούτων τους όταν αυτά κοπούν. Ενώ κάποιοι παίκτες σκέφτονταν ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε τρόπο να εκμεταλλεύονται την οικονομία και να φυτέψουν πολλά δέντρα φρούτων (τα οποία φαίνεται να παράγουν πολλά χρήματα στο παιχνίδι), αυτό προορίζεται ως μια βελτίωση της ποιότητας ζωής για να κάνει την μετακίνηση των περιπτέρων σας λιγότερο κουραστική.”

Δείτε ακόμα: Το PUBG απαντά στο Fortnite με καινοτομίες και βελτιώσεις

Επιπλέον, το φυτώριο θα έχει την ίδια ώριμη ηλικία με το δέντρο, που σημαίνει ότι όταν ξαναφυτευτεί το φυτώριο, δεν θα πρέπει να αρχίσετε την καλλιέργεια του δέντρου από την αρχή. Σύμφωνα με τις απαντήσεις από τον ConcernedApe, αυτή η αλλαγή δεν σημαίνει ότι το ξαναφυτεμένο δέντρο φρούτων θα αποδώσει αμέσως την ίδια ποιότητα φρούτων που παράγονταν πριν κοπεί, αλλά το δέντρο φρούτων θα αναπτυχθεί πολύ πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και τελικά θα επανέλθει στο επίπεδο που ήταν.

Πηγή: kotaku

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS